Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Α.Σ. Ευρυτανίας (Zarmakoupis Fight Club) επέστρεψε με δυο Πανευρωπαϊκά μετάλλιαΔελτίο τύπου εξέδωσε ο Α.Σ. Ευρυτανίας (Zarmakoupis Fight Club), που κατέκτησε δυο Πανευρωπαικά μετάλλια στην Κωνσταντινούπολη, συνεχίζοντας τις επιτυχίες του.
Το δελτίο τύπου έχει ως εξής: "ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Τελικος απολογισμος δυο μεταλλια για τον Α.Σ.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφηβων-Νεανιδων στην Κωνσταντινούπολη.
Ο ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ κατάφερε μετά απο 4 αγώνες να κατακτήσει την 2η θέση ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στα -57 κιλα στο Kick Light χανοντας στον τελικο απο τον Τουρκο Πρωταθλητη στα τελευταια δευτερόλεπτα με εναν ποντο διαφορα.Με αυτη την μεγάλη διάκριση ο Χαράλαμπος κατοχυρώνει το ΑΝΕΥ για όλα τα Πανεπιστήμια (ΑΕΙ) της χώρας.

Η ΜΠΛΑΤΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑΝΤΑ η μικροτερη της ομαδας κορη του δασκαλου Μπλατσιου Δημητρη απο την Μακρακωμη που εχει δελτιο στον Α.Σ.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ καταφερε μετα απο 3 αγωνες να κατακτησει την 3η θεση ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στα -42 κιλα στο Light Contact χανοντας στον ημιτελικό απο την Σλαβανα Πρωταθλητρια
Ο ΤΡΙΚΚΑΣ ΗΛΙΑΣ δεν κατάφερε για λιγο να μπει στα μεταλλια χανοντας απο τον Τουρκο Πρωταθλητή σε εναν αμφισβητούμενο αγώνα που ήρθε ισοπαλία και με απόφαση του 3ου κριτη δόθηκε η προκριση στον αντίπαλο, (λανθασμένη απόφαση κατά την γνώμη μας).

Η ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ η μικρότερη αθλητρια της κατηγοριας (πρωτη φορα αγωνιζεται στην κατηγορια Junior) αγωνισθηκε καταπληκτικα με την έμπειρη πρωταθλητρια απο την Ιρλανδια χάνοντας με εναν πόντο στερώντας της την προκριση για την διεκδικηση των μεταλλιων.
Η ΚΟΝΙΑΒΙΤΗ ΜΑΡΙΑ ενω νικησε στον 1ο της αγωνα την Ιταλίδα Πρωταθλήτρια έχασε στην συνέχεια και στα δυο στυλ με αποτέλεσμα να μην συνεχίσει τους αγώνες.
Ο ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ δεν αγωνίσθηκε σε αυτο το πρωτάθλημα διοτι δεν έπιασε το όριο κιλών στην ζύγιση.
Την ομάδα συνόδευσαν οι Προπονητές ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ και ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ ΝΙΚΟΣ.

Hellenic Kickboxing Team. WAKO European Kickboxing Championship for Juniors & Cadets & Children."