Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Ο Χρήστος Μακρής βοηθός προπονητή στον Α.Ο. Λαμίας


Ο Α.Ο. Λαμίας ΙΝΤΕΡΚΑΤ ανακοίνωσε ότι βοηθός προπονητή τη φετινή σεζόν θα είναι ο Χρήστος Μακρής, με θητεία σε Αλμυρό, Φθία Λαμίας, Άτλαντα Καρπενησίου και Διόνυσο Αμφίκλειας.

Η ανακοίνωση του ΑΟΛ:

“Το Δ.Σ του «Α.Ο. Λαμίας 2013 ΙΝΤΕΡΚΑΤ» ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χρήστο Μακρή, που αναλαμβάνει χρέη «Βοηθού Προπονητή» για τη νέα σεζόν.

Ο Χρήστος είναι καθηγητής φυσικής αγωγής και αθλητισμού με ειδικότητα στο άθλημα της πετοσφαίρισης. Για 20 συνεχή χρόνια είναι προπονητής του αθλήματος της πετοσφαίρισης.

Από το 2000 έως το 2008 υπήρξε προπονητής στον Διόνυσο Αμφίκλειας σε αναπτυξιακές κατηγορίες στα κορίτσια. Από το 2009 έως το 2011 στον Άτλαντα Καρπενήσιου στην γυναικεία ομάδα. Στη συνέχεια, από το 2011 έως το 2018 προπονητής στην ΦΘΙΑ Λαμίας στην αντρική ομάδα και στα αναπτυξιακά αγοριών. Τέλος, από το 2019 έως το 2023 στο Γ.Σ Αλμυρού σε γυναικεία ομάδα και στα αναπτυξιακά των κοριτσιών.

Το Δ.Σ του «Α.Ο. Λαμίας 2013 ΙΝΤΕΡΚΑΤ» καλωσορίζει την Χρήστο στην ομάδα μας και του εύχεται να έχει πάντα υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Μετά την υπογραφή της συνεργασίας, ο Χρήστος Μακρής δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΑΟΛ για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε η ομάδα να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της».

Πηγή: www.starsports.gr