Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Η ομαδική φωτογραφία του φετινού καμπ


Το υπέροχο ταξίδι στο μαγευτικό Καρπενήσι ολοκληρώθηκε. Έξι μέρες προπονητικής μαγείας, με πολλές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, για όλους τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες, τόσο αθλητές όσο και προπονητές, ανήκουν από σήμερα στο παρελθόν! Πρόλαβαν όμως να γράψουν ιστορία: το Summer Mountain CAMP GR ήταν το καλύτερο που έχει πραγματοποιηθεί έως σήμερα στην Ευρυτανία. Τουλάχιστον μέχρι το επόμενο!
Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας, για τη συμμετοχή σας. Για την υπέροχη παρέα που είχαμε σε αυτό το μοναδικό ταξίδι. Σε μια διαδρομή έξι ημερών, από την οποία φύγαμε όλοι πιο γεμάτοι και πιο ολοκληρωμένοι στο άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε.
Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους σπουδαίους προπονητές Ekvara Kamkasoumphou (Ekvara tkd Asnières élite) και Jalal Khodami που αποδέχθηκαν την πρόταση να παραβρεθούν στο Καρπενήσι και να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στους μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους αθλητές μας.
Ευχαριστούμε όλες τις ξένες αποστολές που βρέθηκαν στο Summer Mountain Camp 2023 και φυσικά, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλα τα ελληνικά σωματεία που και φέτος, εμπιστεύτηκαν σε εμάς την καλοκαιρινή προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών τους!
Οι μεγάλες διοργανώσεις σε διεθνές αλλά και εγχώριο επίπεδο ξεκινούν σύντομα και είμαστε πανέτοιμοι για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Καλή σεζόν σε όλους. Να έχετε όλοι μια υπέροχη και δημιουργική αθλητική χρονιά με πολλές ατομικές αλλά και ομαδικές επιτυχίες.
Ραντεβού το 2024!
#summermountaincamp2023 #summermountaincamp #family
Πηγη: Summer Mountain Camp