Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Παρελθόν από τους πρωταθλητές Ευρυτανίας ο Καρανάσιος


Ο έμπειρος τερματοφύλακας Νίκος Καρανάσιος αποδεσμεύτηκε από τον Αίολο Καρπενησίου και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ελεύθερος κυκλοφορεί πλέον ο «Gigi Buffon» του Φθιωτικού ποδοσφαίρου Νίκος Καρανάσιος. Ο έμπειρος γκολκίπερ, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄Ευρυτανίας με τον Αίολο Καρπενησίου, έμεινε ελεύθερος.

Πρόκειται για έναν από τους εμπειρότερους τερματοφύλακες της Φθιώτιδας και όχι μόνο ο οποίος έχει περάσει από σπουδαίες ομάδες της περιοχής μας αλλά και εκτός του νομού. Χαρακτηριστικά έχει υπερασπιστεί τις εστίες ομάδων όπως ο Ολυμπιακός Ανθήλης, ο Α.Σ Λαμία, Θεμιστοκλής Αιγάλεω, Αστέρας Ιτέας, Ατρόμητος Σπερχειάδας, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Αγρότη Λιανοκλάδιου, Καμένα Βούρλα,
Α.Ε Μαλεσίνα, Καλαπόδι, ΠΑΟΚ Κοκκίνου, Νίκη Αγ. Παρασκευής, Διαγόρας Πολυδρόσου, Α.Ο Στυλίδας και Αίολος Καρπενησίου.

Επίσης, ο Καρανάσιος έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και Κύπελλα στις περισσότερες από τις ομάδες που έχει αγωνιστεί. Πιο συγκεκριμένα στην καριέρα του έχει 2 πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας με τον Ολυμπιακό Ανθήλης, 2 πρωταθλήματα Δ’ εθνικής με τον Α.Σ Λαμία και 1 Κύπελλο, 1 πρωτάθλημα Δ΄ Εθνικής με τον Οικονόμο Τσαριτσάνη, 1 πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας με τον Α.Ο Στυλίδας, 1 πρωτάθλημα Α΄ Ευρυτανίας με τον Αίολο Καρπενησίου, από 1 κύπελλο με τα Καμέρνα Βούρλα τον Αστέρα Ιτέας και με τον Ατρόμητο Σπερχειάδας και ένα 1 Super Cup με την Α.Ε Μαλεσίνας.

Πηγή: www.lamiasports.com