Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Ολυμπιακός Κ19-Αστέρας Σταυρού 2-0

Ένα ακόμη νικηφόρο φιλικό για την ομάδα του Ολυμπιακού κάτω των 19, που κέρδισε τον πρωταθλητής της ΕΠΣ Φθιώτιδας Αστέρα Σταυρού με 2-0.

Η φιλική συνάντηση έγινε την Πέμπτη 10 Αυγούστου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 7.

Ο Ολυμπιακός Κ19 του Σωτήρη Συλαΐδόπουλου ολοκλήρωσε τα παιχνίδια του στο Καρπενήσι με επιτυχία, δείχνοντας ότι βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο. Τα γκολ πέτυχαν οι: Πνευμονίδης στο 52΄ και Ραμάνου στο 56΄.

Ο Αστέρας Σταυρού του Πέτρου Καραΐσκου έδωσε ένα ακόμη δυνατό φιλικό εν όψει της πρώτης του παρουσίας στη Γ΄ Εθνική και της συμμετοχής του στο κύπελλο Ελλάδος. Ηττήθηκε πριν λίγες ημέρες με 2-0 και από τον ΠΑΣ Λαμία.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις φιλικές τους αναμετρήσεις στο Καρπενήσι, στο οποίο βρέθηκαν από την 1η Αυγούστου με διαμονή στο Montana.

 

3 στα 3

Ο Ολυμπιακός (Κ19) κέρδισε και στα προηγούμενα του φιλικά τον Παναιτωλικό (Κ19) και τον ΠΑΣ Λαμία (Κ19), χωρίς να δεχτεί γκολ.

 

Οι «πρώην» του ΑΠΟΚ 

 

 

 

 

 

Με τον Σταυρό αγωνίζονται οι: Γιάννης Κακκάβας (Φωτογραφία αριστερά) και Γιάννης Λάππας (Φωτογραφία δεξιά) με θητεία στη Γ΄ Εθνική με τον ΑΠΟΚ, ενώ την εστία του υπερασπίζεται ο Γιώργος Τσάμης, πρώην κίπερ του Απεραντιακού.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Ολυμπιακός Κ19 (Σωτήρης Συλαΐδόπουλος): Σίνα (55′ Έξαρχος), Αρσενίδης, Πρεκατές, Τανούλης, Δάμα (65′ Καρανάτσιος), Λιατσικούρας (60′ Μαυρόπουλος), Κουτσογούλας (65′ Τουφάκης), Μπακούλας (60′ Σταράκης), Γατόπουλος (46′ Δαρβίρας), Πνευμονίδης (60′ Λίγδας), Αλαφάκης (46′ Ραμάνου)

 Αστέρας Σταυρού (Πέτρος Καραΐσκος): Μαγκλάρας, Μαργαρίτης, Μαλισσόβας, Μόσχος, Ακασού, Λάππας, Παρλάντζας, Αντωνόπουλος, Χαντζής, Κακκάβας, Αλεξίου

 

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)

1ος Βοηθός: Θοδωρής Κατσαρός (ΣΔΠ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Σπύρος Μπύρος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)

 
Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Γιάννης Κολλημένος