Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Στο Παγκόσμιο με την Εθνική ενόπλων η τερματοφύλακας του ΚαρπενησίουΣτο 14ο παγκόσμιο Στρατιωτικό πρωτάθλημα  Ποδοσφαίρου Γυναικών του Διεθνούς Συμβουλίου Στρατιωτικού Αθλητισμού (14th CISM World Military Women Football Championship 2023) που διεξάγεται στην πόλη Σπάκενμπουργκ (Spakenburg) της Ολλανδίας από τις 27 Ιουνίου έως τις 9 Ιουλίου συμμετείχε με την Εθνική Ομάδα η Λία Μαρασίδη.

Η έμπειρη και ικανότατη τερματοφύλακας από τον Βόλο αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών με τις Νέες Ατρομήτου, καθώς και στην Α΄ Εθνική ποδοσφαίρου σάλας γυναικών με το Καρπενήσι Futsal, αφήνοντας τα διαπιστευτήρια της στο περυσινό πρωτάθλημα.

Η Μαρασίδη αποτέλεσε μαζί με την Ελένη Πελετίδου τις δυο πορτιέρο της Εθνικής. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα ηττήθηκε με 1-0 από την Ολλανδία, ενώ έμεινε στο 0-0 με την Ιρλανδία στη φάση των ομίλων. Εν συνεχεία ηττήθηκε με 2-0 από τις ΗΠΑ και τελικά κατετάγη 7ο, επικρατώντας στο τελευταίο ματς της Ιρλανδίας στα πέναλτι με 4-2 (3-3 κ.δ.)