Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

23 Αυγούστου-4 Σεπτεμβρίου η ΠΑΕ Χανιά στο Καρπενήσι


Σε δύο μέρη θα φιλοξενηθεί η προετοιμασία τελικά για τα Χανιά. Εκτός από την Πτολεμαΐδα "στάση" θα υπάρξει και στο Καρπενήσι.

Τα Χανιά ανακοίνωσαν επίσημα την έναρξη της προετοιμασίας τους, με την πρώτη συγκέντρωση να διεξάγεται την προσεχή Δευτέρα (31/7) ενώ η πρώτη ανοικτή για κόσμο και ΜΜΕ προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο Περιβολίων.

Από εκεί και πέρα, στις 6 Αυγούστου η αποστολή των Χανίων θα αναχωρήσει για την Πτολεμαΐδα, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μέχρι τις 19 του μήνα, ενώ από τις 23 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου θα μεταβεί στο Καρπενήσι.

Η ανακοίνωση από την ΠΑΕ:

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!

Η ομάδα μας θα σταθεί στην αφετηρία της καλοκαιρινής προετοιμασίας την ερχόμενη Δευτέρα 31 Ιουλίου, οπότε και είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Έως και την Τετάρτη 2 Αυγούστου οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ, ενώ η πρώτη ανοιχτή για τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 19:00 στο δημοτικό γήπεδο Περιβολίων.

Στις 6 Αυγούστου η αποστολή των Χανίων θα αναχωρήσει για την Πτολεμαΐδα, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μέχρι τις 19 του μήνα.

Κατόπιν η ομάδα μας θα επιστρέψει για λίγα 24ωρα στα Χανιά, προκειμένου στις 23 Αυγούστου να μεταβεί στο Καρπενήσι, όπου έως τις 4 Σεπτεμβρίου θα λάβει χώρα το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Πηγή: athlitiko.gr