Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

2ο Granitsa Run στις 17 Αυγούστου


Για όσους δεν μας γνωρίζετε, πήραμε αυτή την απόφαση την περασμένη χρονιά καθώς το χωριό μας, η Γρανίτσα, μέτρησε σημαντικές απώλειες αγαπημένων προσώπων, τα οποία χάραξαν μια καθοριστική διαδρομή και είχαν σημαντικό και ενεργό ρόλο  στη καθημερινή  ζωή του χωριού. Πρόκειται για ανθρώπους που έβαλαν τη δική τους σφραγίδα και που πάντα τους έχουμε στο νου, την καρδιά και τις κουβέντες μας.
Το GRANITSA RUN ξεκίνησε το 2022 για
τον Πάνο,
την Ελένη,
το Στάθη,
το Λάκη,
τη Χρυσούλα,
και συνεχίζει  για όλους όσους βρέθηκαν ή βρίσκονται αντιμέτωποι με τον καρκίνο. Στόχος μας είναι να τιμήσουμε τα πρόσωπα αυτά και  να δηλώσουμε παρών  σε κάθε μάχη τους. Να δώσουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα ζωής, ένα μήνυμα αισιοδοξίας και φυσικά να ενισχύσουμε την πρόληψη.
Γινόμαστε αγκαλιά και ασπίδα για όλους.
Προσκαλούμε ανοιχτά, φορείς, συλλόγους, σωματεία, αθλητές, από το σύνολο του Νομού Ευρυτανίας, να στηρίξετε και να αγκαλιάσετε αυτή την προσπάθεια! Σας καλούμε να ενισχύσετε τη δράση μας, να ενώσουμε τις φωνές μας και να φωνάξουμε ότι δεν ξεχνάμε όσους έφυγαν και ότι είμαστε εδώ για όσους παλεύουν. Ελάτε να τρέξουμε ή να περπατήσουμε όλοι μαζί ενάντια στον καρκίνο.
Για ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο αύριο.
ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΝΙΚΑ ΤΟ ΦΟΒΟ!
Σας περιμένουμε!
Γιατί, σ’ αυτή την οικογένεια ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ!»
Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Αγράφων που μας επέτρεψε για ακόμη μια χρονιά να επικοινωνήσουμε το Δελτίο  καθώς και τις φόρμες συμμετοχής των ενδιαφερομένων μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.
Για δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώστε την αναρτημένη φόρμα την οποία θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγράφων : https://agrafa.gr/2ο-granitsa-run/