Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Προ των πυλών το 1ο τουρνουά βόλεϊ παγκορασίδων της ΠΑΚ


Ένα τουρνουά βόλεϊ στην κατηγορία παν-κορασιδων θα πραγματοποιηθεί στις 16-18 Ιουνίου στο Καρπενήσι. Έχουν δηλώσει συμμετοχή 11 συνολικά ομάδες από όλη την Ελλάδα οι οποίες και θα χωριστούν σε δύο ομίλους, ανάλογα με την δυναμική τους και θα πραγματοποιήσουν τέσσερις αγώνες οι κάθε μια και έναν αγώνα κατάταξης. Οι αγώνες θα λήγουν στα δύο νικηφόρα σετ και θα έχουν παιδαγωγικό χαρακτήρα.

Οι ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι: ΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ ΕΥΔΩΡΟΣ, ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑ, ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ( με δύο ομάδες), ΑΟ ΒΑΡΗΣ, ΑΣ ΙΤΕΑΣ, ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, ΠΑΚ (με δύο ομάδες). Για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων θα χρησιμοποιηθούν τα γήπεδα του Κλειστού Γυμναστηρίου Καρπενησίου και του Αθλητικού Προπονητικού Κέντρου Καρπενησίου.

Αρωγοί στην δράση του Συλλόγου μας η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Καρπενησίου και η ΕΟΠΕ. Την δράση μας υποστηρίζουν η εταιρεία Coca Cola με την χορηγία νερών για τις αθλήτριες. Το Δ. Σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά για την στήριξη και προσκαλεί όλους να στηρίξετε με την παρουσία σας στο γήπεδο.