Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Θεοδώρα Νταή: «Αξιοθαύμαστη ομαδα και με αρχές το Καρπενήσι Futsal, μακάρι να ήμουν από την αρχή της σαιζόν»

Η Θεοδώρα Νταή είναι μαζί με την Καλλιόπη Καλοκαιρινού δυο από τις παίχτριες που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο και ανέβασαν επίπεδο την ομάδα γυναικών του Καρπενήσι Futsal στην πρώτη της συμμετοχή στον θεσμό.             
Η παρουσία της 20χρονης τους τελευταίους 3,5 μήνες στο Ευρυτανικό συγκρότημα, καθώς αποκτήθηκε από τον ΠΑΟ Αριάδνη άλλαξε προς το καλύτερο το επιθετικό και το αμυντικό κομμάτι, δημιουργώντας με τις συμπαίχτριες της ένα πολύ αξιόλογο και ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο έχει παρόν και μέλλον. Σίγουρα με την παρουσία της από την αρχή της σαιζόν η ομάδα των Πανόπουλου-Κολλημένου θα διεκδικούσε κάτι παραπάνω αγωνιστικά.

Η ίδια παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη εφόλης της ύλης στο Evrytania Sport , μετά τις συμπαίχτριες της Κωνσταντίνα Τόσσου και Εύη Καρέτσου, που φιλοξενήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Έχει μόνο καλά λόγια να πει για τη συνεργασία της με την ομάδα του Καρπενησίου, καθώς και για την οργάνωση του συλλόγου, που μόλις φέτος δημιούργησε τμήμα γυναικών.

Η Νταή στο περυσινό πρωτάθλημα futsal ήταν προπονήτρια-παίχτρια της Αθηναϊκής Αγίας Δημητρίου, ενώ φέτος στο 1ο επίσημο πρωτάθλημα ξεκίνησε από την Αθήνα 90΄, συνέχισε στην Αριάδνη και κατέληξε στο Καρπενήσι, με το οποίο σκόραρε 7 φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στο κλασικό ποδόσφαιρο αγωνίστηκε φέτος στην Α΄ Εθνική με τη Δόξα Πηγαδακίων από τη Ζάκυνθο, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ήταν μέλος της Ολυμπιάδας Υμηττού και της Αθηναϊκής Αγίου Δημητρίου. Άρχισε να προπονείται με τα αγόρια του ιστορικού Αθηναϊκού, ενώ έχει κληθεί και στην Εθνική κορασίδων.

 

Η συνέντευξη της Νταή ως εξής:


Evrytania
Sport
: Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου από την ομάδα και τους αγώνες του Καρπενησίου στους 3,5 μηνες που αγωνίζεσαι σε αυτή;

Θεοδώρα Νταή: «Μόνο θετικές εντυπώσεις μπορεί να έχει κάποιος από την ομάδα του Καρπενησίου. Είναι μια τίμια και με αρχές ομάδα που βάζει τα δυνατά της , για να σταθεί αξιοπρεπώς στο πρωτάθλημα futsal . Το όποιο και το κατάφερε ! Όλες οι κοπέλες μικρές και μεγάλες προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και είμαι πολύ ευχαριστημένη αυτούς τους 3μιση μήνες που συμμετέχω μαζί τους στο πρωτάθλημα.»

 

Evrytania Sport: Ξεκίνησες με την Αθήνα 90΄ και συνέχισες με την Αριάδνη. Πως πήρες την απόφαση να μετακινηθείς στην ομάδα της Ευρυτανίας;

Θεοδώρα Νταή: «Τα θετικά σχόλια προς την ομάδα του Καρπενησίου και προς τον κύριο Κολλημένο συγκεκριμένα ήταν αρκετά εμφανή στο κύκλο του futsal  και νομίζω ήταν μια σωστή απόφαση και μακάρι να είχα ξεκινήσει μαζί τους από την αρχή της σεζόν για να γνωρίσω καλυτέρα τα κορίτσια και τα άτομα που αποτελούν αυτήν την ομάδα διοικητικά.»

 


Evrytania
Sport
: Ακολουθεί ένα ματς για το Καρπενήσι με την Προοδευτική, που βαθμολογικά είναι αδιάφορο. Ποιοι οι στόχοι σας σε αυτό το παιχνίδι; Θεωρείς ότι αν η ομάδα είχε ενισχυθεί από την αρχή της σαιζόν θα ήταν στην 4αδα;

Θεοδώρα Νταή: «Ο στόχος της ομάδας είναι να παιχτεί όμορφο και σωστό ποδόσφαιρο με σκοπό την νίκη. Είναι μια ευκαιρία να αποκτήσουν περισσότερη συμμέτοχη κυρίως τα κορίτσια του Καρπενησίου και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι όπως τους αξίζει .  Αν η ομάδα είχε ενισχυθεί από την αρχή της σεζόν πιστεύω ότι θα ήμασταν μέσα στο Final 4 και θα ήμασταν ακόμη πιο ανταγωνιστικοί. Γεγονός το όποιο  φαίνεται στα άτομα που ήταν παρόντα στα  δύσκολα ματς της ομάδας, αφού τα σκορ ήταν πολύ κοντά μεταξύ τους έως και κάποια λεπτά πριν το τέλος . Λόγω κούρασης και λόγω του ότι η ομάδα δεν είχε καταφέρει να δέσει όπως πρέπει χάναμε το τελικό αποτέλεσμα .  Ήταν και είναι μια αξιοθαύμαστη προσπάθεια.»

 

Evrytania Sport: Η συνεργασία σου με τους κ.κ. Πανόπουλο (Έχεις συνεργαστεί ξανά κατά το παρελθόν) και Κολλημένο και με τις συμπαίχτριες σου και το κλίμα στην ομάδα;

Θεοδώρα Νταή: «Από την πρώτη στιγμή που πήγα στην ομάδα η οργάνωση και το πάθος  του κύριου Κολλημένου ήταν εμφανής . Το υλικό, τα ρούχα και η αντιμετώπιση του εντός και εκτός γηπέδου είναι κάτι που θαυμάζω. Είχα την τύχη να συνεργαστώ και στο παρελθόν με τον κύριο Πανόπουλο, φαίνεται ότι αγαπάει αυτό που κάνει και κοιτάει μπροστά για ένα πιο ανεπτυγμένο ποδόσφαιρο γυναικών . Όσο για τις συμπαίκτριες μου και το κλίμα είναι πάρα πολύ ευχάριστο . Είναι από τους πιο σημαντικούς  λόγους που θα ήθελα να ξεκινήσω νωρίτερα στην ομάδα για να καταφέρω να τις μάθω καλύτερα . Με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με έκαναν να νιώσω άνετα από την πρώτη μόλις στιγμή.»

 

Evrytania Sport: Ποια ομάδα θεωρείς φαβορί για τον τίτλο στο Final 4; Είχες παίξει και στα προηγούμενα ανεπίσημα πρωταθλήματα futsal. Τι διαφορές παρατηρείς;

Θεοδώρα Νταή: «Η ΑΕΚ είναι μία δουλεμένη ομάδα που θα άξιζε να πάρει τον τίτλο στο final 4 και εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία με ένα ευχάριστο θέαμα  χωρίς τραυματισμούς . Είχα υπάρξει και παίκτρια και προπονήτρια στα προηγούμενα πρωταθλήματα futsal  και ήλπιζα για μία μεγαλύτερη ανάπτυξη ως τώρα . Χρειάζεται περισσότερη δουλειά και καλύτερη οργάνωση στα γήπεδα , στους ηλικιακούς περιορισμούς και στις ομάδες,  για να μπορέσω να πω ότι είδα κάποια αξιοσημείωτη διαφορά . Έγινε μία σημαντική αρχή βέβαια δίνοντας σε παίκτριες  μόρια για τις Πανελλήνιες και για το γεγονός ότι δημιουργούνται καινούργιες ομάδες σάλας . Πιστεύω και ελπίζω όμως πως την νέα σεζόν θα τα πάμε καλύτερα ως οργάνωση, γιατί υπάρχει η θέληση και το πάθος.»

 

Evrytania Sport: Είδαμε σε προηγούμενα παιχνίδια ένα άσχημο περιστατικό από προπονητή αντιπάλου (Αγώνας με Παναθηναϊκό) προς το πρόσωπο σου. Θα ήθελες να τοποθετηθείς σχετικά με αυτό;

Θεοδώρα Νταή: «Αρχικά Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Κολλημένο που μπήκε μπροστά στο συμβάν και στήριξε το ζήτημα όσο το δυνατόν καλύτερα. Σε όλα τα ματς υπάρχουν έντονα περιστατικά και καταστάσεις. Κάποια πιο ήπια και κάποια άλλα όχι . Είναι μέσα στο πλαίσιο του ποδοσφαίρου. Και για αυτό υπάρχουν οι διαιτητές και δεν υπάρχει κανένας λόγος για απειλές και τραμπουκισμούς από τον προπονητή σε μία παίκτρια προς σεβασμό στο άθλημα του γυναικείου ποδοσφαίρου. Σημαντικό είναι να υπάρχει σεβασμός προς τους παίκτες και από τους παίκτες . Μία ομάδα που είναι παράδειγμα και κουβαλάει ένα τόσο μεγάλο όνομα είναι σημαντικό να είναι πρότυπο προς μίμηση ακόμα και με κάτι απλό όπως η τήρηση του fair play . Γνωρίζω βέβαια ότι μετά το συμβάν η ομάδα του Παναθηναϊκού αντιμετώπισε το θέμα όπως αρμόζει σε μία τόσο μεγάλη ομάδα .» 

 

Evrytania Sport: Κλείνοντας μίλησε μας και για τη φετινή σαιζόν στο 11Χ11 με τη Δόξα Πηγαδακίων στην Α΄ Εθνική και πρόσθεσε ό,τι επιθυμείς.

Θεοδώρα Νταή: «Το φετινό πρωτάθλημα στο 11Χ11 βαθμολογικά δεν πήγε καλά . Ήταν ένα όνειρο της ομάδας της Ζακύνθου στην Α΄ Εθνική να παίξει με μεγάλες ομάδες και σε μεγάλα γήπεδα όπως αυτό του ΟΦΗ και είμαι σίγουρη ότι το έζησαν όσο γίνεται πιο θετικά. Προς το τέλος η ομάδα είχε μία εξέλιξη και φάνηκε αρκετά . Προσπαθήσαμε μέχρι τέλους με ψηλά το κεφάλι και ζήσαμε ένα ταξίδι όπως λέει και ο κύριος Γκούσκος.»

 


Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος