Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Ο ΠΑΣ Λαμία Futsal στη Stoiximan Futsal Super League


Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα μόλις 2 χρόνια από την ίδρυσή του για το τμήμα Futsal του ΠΑΣ Λαμία, το οποίο τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Stoiximan Futsal Super League για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Άνοδος στη πρώτη κατηγορία της χώρας για τον ΠΑΣ Λαμία Futsal! Οι κυανόλευκοι του Κώστα Τσαπραζλή, τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στη κορυφαία κατηγορία της χώρας μαζί με μεγαθήρια του αθλήματος με την είδηση να σκορπίζει χαμόγελα στη Λαμία και τη Φθιώτιδα γενικότερα αφού γίνεται η 3η ομάδα της πόλης μας που θα αγωνίζεται στη πρώτη κατηγορία του αθλήματος μετά τον ΠΑΣ Λαμία και τον ΑΟΛ!

 H νέα χρονιά θα βρει το πρωτάθλημα της Super League στο Futsal αλλαγμένο αφού με βάση τα όσα προκύπτουν από ρεπορτάζ και σύμφωνα με διασταυρωμένες πηγές του lamiara.gr αύριο αναμένεται να αλλάξει η προκήρυξη του πρωταθλήματος με τις ομάδες να αυξάνονται από 10 σε 12! Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι από την πρώτη κατηγορία υποβιβάζεται απευθείας ο Ολυμπιακός και ανεβαίνουν τρεις ομάδες από την Futsal League, ήτοι ο Παναθηναϊκός, οι Τράχωνες Αλίμου (χωρίς μπαράζ με τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής) και ο ΠΑΣ Λαμία που τερμάτισε στη τρίτη θέση!

Και όλα αυτά χάρη στην υπερπροσπάθεια 7 παικτών οι οποίοι τα έδωσαν όλα στο Final 4 για να έρθει το χάλκινο μετάλλιο της 3ης θέσης και κατά συνέπεια και εκτός απροόπτου η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία!

Πηγή: www.lamiara.gr