Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Καρπενήσι Futsal-Νέο Ικόνιο 7-0

Με πολύ καλή εμφάνιση τα κορίτσια του Καρπενήσι Futsal επικράτησαν με 7-0 του νεανικού και μαχητικού Νέου Ικονίου.

Η αναμέτρηση ήταν στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Women΄s Futsal Championship και πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Μαΐου, αρχίζοντας στις 3.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Κολλημένου σκοράροντας τρεις φορές στο πρώτο μέρος και τέσσερις στο δεύτερο επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Η Βασιλική Τσούμα ξεχώρισε, πετυχαίνοντας τρία πολύ όμορφα τέρματα. Οι γηπεδούχες ανέβηκαν στους 16 πόντους και εδραιώθηκαν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το Νέο Ικόνιο του Θανάση Ζάχου παρουσιάζοντας ένα αρκετά ταλαντούχο ρόστερ προσπάθησε για το καλύτερο δυνατόν με κινητήρια «μοχλό» την Ευαγγελία Ζάχου. Το συγκρότημα του Περάματος παραμένει 7ο με 9 βαθμούς.

Για την επόμενη (21η) αγωνιστική το Νέο Ικόνιο αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο την Τετάρτη 17 Μαΐου, ενώ η Ευρυτανική ομάδα έχει ρεπό και θα παίξει την 22η αγωνιστική στο Καρπενήσι με την Προοδευτική.

 

Σημαίες εκατέρωθεν

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε παρουσία περίπου 50 θεατών, με τα πανό των δυο ομάδων να ξεχωρίζουν.

 




«Καθαρή» εστία

Για δεύτερο σερί εντός έδρας ματς η Ευαγγελία Κουρομπλή (Φωτογραφία) κράτησε ανέπαφη την εστία του Καρπενησίου.

 


Νέος «ρεφ»


 

Για πρώτο παιχνίδι στο Καρπενήσι διαιτητής ήταν ο Γιάννης Σέλελης (Φωτογραφία), που διεύθυνε φέτος αναμετρήσεις του ΠΑΣ Λαμία στη Β΄ Εθνική σάλας. Τα προηγούμενα ματς είχε σφυρίξει ο Λάμπρος Κολοκώτσιος.

 

Χατ-τρικ Β. Τσούμα


 

Για το Καρπενήσι τρία γκολ σημείωσε η Βασιλική Τσούμα (Φωτογραφία), ένα εκ των οποίων με κεφαλιά και δυο η Κωνσταντίνα Τόσσου. Από ένα τέρμα πέτυχαν οι: Ναυσικά Γιαννοπούλου και Δήμητρα Τσούμα.  Το ημίχρονο είχε λήξει με 3-0 υπέρ των γηπεδούχων. Βασιλική Τσούμα και Ναυσικά Γιαννοπούλου σημείωσαν τα πρώτα τους τέρματα στο πρωτάθλημα, ενώ η Κωνσταντίνα Τόσσου ανέβηκε στα 5 και η Δήμητρα Τσούμα στα 3.

 


Σημαντική απώλεια

Για το νεανικό Νέο Ικόνιο δεν ταξίδεψε στο Καρπενήσι η 12χρονη Ανθή Ροπόκη λόγω τραυματισμού. Τραυματίες παραμένουν για την ομάδα της Ευρυτανίας οι: Καλλιόπη Καλοκαιρινού και Εύη Καρέτσου.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Κολλημένος): Κουρομπλή, Τσούμα Δ., Οικονόμου Β., Νταή, Τόσσου (Κωστορρίζου, Γιαννοπούλου, Μούτσι Τ., Σταμούλη Χ., Πιστιόλη, Μπουμπουρή, Αθανασοπούλου, Τσουμα Β.)

 

Νέο Ικόνιο (Θανάσης Ζάχος): Καπουσούζη Μ., Παππά, Καπουσούζη Κ., Ζάχου, Παττέ (Τριμίτση, Κούρτη, Σαμούν, Οικονόμου Ο., Καναβού, Ξεζωνάκη, Πελεκάνου, Θεοδοσίου Α., Θεοδοσίου Α.)

 

Διαιτητής: Γιάννης Σέλελης

 


























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος