Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Στην οικογένεια της σάλας και ο ΠΑΟΚ


Ακόμη ένα πανίσχυρο brand name του ελληνικού αθλητισμού, ο ΠΑΟΚ, μπαίνει στο ποδόσφαιρο σάλας και το όραμα της Ένωσης για ανάπτυξη του αθλήματος και στη Βόρεια Ελλάδα αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.

Αυτό είναι το 25ο τμήμα που καλλιεργεί στα σπλάχνα του ο Δικέφαλος και είναι τιμή για το άθλημά μας που ένας τεράστιος σύλλογος αποφάσισε να φτιάξει τμήμα, το οποίο θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Futsal League την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

H συμμετοχή του ΠΑΟΚ επισημοποιήθηκε και με την συνάντηση του εφόρου του τμήματος, Απόστολου Καΐση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Νίκο Αυλωνίτη και το μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας, Χρήστο Παπαδημητρίου. Παρών ήταν και ο νομικός σύμβουλος του Δικεφάλου, Κωνσταντίνος Φωτιάδης.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας, Νίκος Αυλωνίτης, δήλωσε στο σάιτ του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ: “Μεγάλη μας τιμή που ο ΠΑΟΚ μπαίνει στο Ποδόσφαιρο Σάλας. Θεωρούμε ότι ένας σημαντικός στόχος ο οποίος ήταν η ένταξη μίας ομάδας από την Θεσσαλονίκη, επετεύχθη, και μάλιστα με μία πολύ μεγάλη ομάδα, όχι μόνο της Βορείου Ελλάδος, αλλά γενικά της Επικράτειας.

Θεωρώ ότι θα μας αναβαθμίσει πάρα πολύ το brand name του ΠΑΟΚ ως άθλημα, και ελπίζω ότι αυτό θα μας φέρει κατ’ επέκταση οικονομική ευρωστία, για να μπορέσουμε να αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο το άθλημα, με στόχο να γίνει Πανελλήνιο και όχι μόνο Αθηνοκεντρικό”.