Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Τι θα πρέπει να προσέξουν οι σύλλογοι και οι προπονητές σχετικά με το μητρώο


 Oι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων υπενθυμίζουν ότι είναι υποχρεωτική η επικαιροποίηση των στοιχείων ομάδων και προπονητών στο μητρώο αθλητικών φορέων, καθώς σε διαφορετική περίπτωση οι ομάδες δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα ούτε θα μπορούν να χρησιμοποιούν δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Αναλυτικά:

 

Προς Ενημέρωση όλων των σωματείων που δεν έχουν ακόμη επικαιροποιήσει τα στοιχεία τους στο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ της Γ.Γ.Α. Πρέπει να επισπεύσετε τις ενέργειες σας για την επικαιροποίηση των στοιχείων σας για την εγγραφή στην πλατφόρμα του Μητρώου της Γ.Γ.Α. για το έτος 2023 ,διότι απέμεινε κάτι περισσότερο από ένας μήνας (καταληκτική ημερομηνία η 30/06/2023)

Τα Σωματεία που δεν ολοκληρώσουν την εγγραφή τους διαγράφονται από το Μητρώο και δεν έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα της νέας περιόδου, αλλά και να χρησιμοποιήσουν τα γήπεδα των δήμων που ανήκουν.

Επίσης όλοι οι Διπλωματούχοι Προπονητές ΟΥΕΦΑ Α-Β-ΤΕΦΑΑ που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Προπονητών της Γ.Γ.Α. θα πρέπει απαραιτήτως να προχωρήσουν στη σχετική εγγραφή, καθώς επίσης και όσοι προπονητές είναι εγγεγραμμένοι να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους στο Μητρώο της Γ.Γ.Α.

Καταληκτική ημερομηνία είναι η 30/12/2023.

Προπονητές που δεν το πράξουν, από 1/4/2024 δε θα μπορούν να εργασθούν στα αναγνωρισμένα σωματεία.

1.ΓΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ 2022:Ολοκλήρωση αίτησης μέχρι την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

2.Για ΝΕΑ Σωματεία ,μη εγγεγραμμένα στο Μητρώο :Ολοκλήρωση αίτησης μέχρι την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

ΓΙΑ ΜΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ 2022:Έχει λήξη η προθεσμία 20/4/2023

Πηγή:  regista.gr