Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Μια «ζεστή» αγκαλιά στην Εθνική Ομάδα κωφών


Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ/Ανεμώνη του Δήμου Καρπενησίου και ο Σύλλογος γονέων, κηδεμόνων ΑΜΕΑ Π.Ε. Ευρυτανίας επισκέφτηκαν την προπόνηση της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των κωφών στο Montana την Πέμπτη 25 Μάιου, με τη συνοδεία του Δημάρχου Καρπενησίου Νίκου Σουλιώτη. .

 

Οι αναρτήσεις

ΚΔΑΠ ΜΕΑ/Ανεμώνη

«Σήμερα είχαμε τη χαρά και την τιμή να παρακολουθήσουμε την προπόνηση της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Κωφών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Hotel Spa Montana. Μας συνόδευσε ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ.Σουλιώτης Νίκος, η Πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κα. Τσιουγκρή Κωνσταντία, η Αντιπρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κα. Δόση Μαίρη και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Ευρυτανίας κα. Κριπάση Αναστασία. Είχαμε επίσης την τιμή να συναντήσουμε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών κ. Σταυρακάκη Ιωσήφ και τον Γ.Γ. της Ομοσπονδίας και ταμία της ΕΣΑΜΕΑ κ. Γαργάλη Κωνσταντίνο, όπου μας εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την επιλογή της πόλης μας ως τόπο προετοιμασίας τους για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωφών τον προσεχή Ιούνιο. Τους ευχηθήκαμε καλή επιτυχία, δίνοντάς τους την εικόνα της Παναγία της Προυσιώτισσας κατασκευασμένη σε ξύλο από τα μέλη μας.»

 

Σύλλογος γονέων, κηδεμόνων ΑΜΕΑ Π.Ε. Ευρυτανίας.

«Καλωσορίσαμε σήμερα μαζί με τον Δήμαρχο Νικ.Σουλιωτη,την Πρόεδρο της Εκεπαδηκ Κων.Τσιουγκρή,την Αντιπρόεδρο Μαίρη Δόση και το Κδαπ-μέα του Δήμου Καρπενησίου την εθνική ομάδα μπάσκετ Κωφών Ανδρών.

Ο Σύλλογος τιμώντας την ομάδα έδωσε τιμητική πλακέτα στον προπονητή.

Ευχαριστούμε πολύ το ξενοδοχείο Montana για την ζεστή φιλοξενία και τον Διευθυντή του κο.Λαθύρη Γεώργιο.

Ευχαριστούμε πολύ την mparkas team για την κατασκευή της τιμητικής πλακέτας.»

 Δήμος Καρπενησίου.                                            

  "Η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Κωφών βρίσκεται στη πόλη μας για την πραγματοποίηση της προετοιμασίας τους ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κωφών τον Ιούνιο. 

Ο Δήμαρχος  Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης μαζί με τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Ανεμώνη» του δήμου παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας και ευχήθηκε στους αθλητές καλή επιτυχία. 

Τιμητική ήταν η παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών κ. Ιωσήφ Σταυρακάκη και του Γ.Γ. της Ομοσπονδίας  κ. Κωνσταντίνο Γαργάλη οι οποίοι εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την επιλογή της πόλης μας ως ιδανικό τόπο προετοιμασίας των αθλητών."