Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Ημέρα Αθλητισμού και Δράσεων για τους μαθητές μας


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 17 Μαϊου μια ακόμη διοργάνωση με το ΣΕΓΑΣ για τους μαθητές και τις μαθήτριες του νομού μας.
 Στο πλαίσιο του ετήσιου προπονητικού καμπ προετοιμασίας   αθλητών του ΣΕΓΑΣ στο Καρπενήσι και σε συνέχεια της υλοποίησης της πενταετούς συνεργασίας μεταξύ Δήμου Καρπενησίου, ΠΕ Ευρυτανίας και  ΣΕΓΑΣ συνδιοργανώθηκε προπονητική ημερίδα αγωνισμάτων αντοχής ανδρών και γυναικών καθώς και μαθητών - μαθητριών γυμνασίων και δημοτικών σχολείων με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών και γυμναστών τους.
Στην ημερίδα συμμετείχαν επίλεκτοι αθλητές - αθλήτριες της Εθνικής ομάδας των αγωνισμάτων μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων δίνοντας την ευκαιρία στους μαθητές να γνωρίσουν τους πρωταθλητές μας, να τρέξουν μαζί τους λαμβάνοντας μηνύματα για την αξία του Αθλητισμού και του  αγωνιστικού ήθους.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειαρχης Ευρυτανίας Άρης Τασιος αναφέρει: "

Με μεγάλη συμμετοχή απο τα σχολεία μας διεξήχθη η αθλητική ημερίδα με τον ΣΕΓΑΣ στο γήπεδο του Γυμνασιού. Για τους διακριθέντες μαθητες, εξασφαλίσαμε, αν το επιθυμούν, να συμμετέχουν στο camp προετοιμασίας των αναπτυξιακών τμημάτων της Εθνικής ομάδας στο Καρπενήσι, το οποίο θα είναι τέλος Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου. Τους ευχαριστω όλους για την συμμετοχή τους !!! #pste #Evrytania #TasiosAristidis"


 








 




 

 






Πηγή: Δήμος Καρπενησίου,  Συμβαίνει Τώρα