Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Χορηγός στον αγώνα ποδηλασίας του Αγρινίου ο Δήμος Αγράφων


Στη γέφυρα της Τέμπλας υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αγράφων Αλέξης Καρδαμπίκης, το Σάββατο 29 Απριλίου το πρωί, ποδηλάτες αθλητές από το Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή που συμμετείχαν σε αγώνα ποδηλασίας σε ασφάλτινο μη φυλασσόμενο δρόμο απόστασης 200 χλμ (brevet) με αφετηρία και τερματισμό το Αγρίνιο.

Διοργανωτής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Φάβας, έμπειρος ποδηλάτης αλλά και διοργανωτής παρόμοιων αγώνων. Συνολικά συμμετείχαν τριάντα (30) ποδηλάτες από Αγρίνιο, Αθήνα, Καρδίτσα και άλλες περιοχές σε ένα πεδίο δύσκολο με σημαντικές υψομετρικές διαφορές. Ο Δήμος Αγράφων αποδεικνύοντας και αυτή τη φορά, το ενδιαφέρον του για τον αθλητισμό, τον εναλλακτικό τρόπο ζωής και την επικέντρωση του στον αθλητισμό, συμμετείχε ως χορηγός στον αγώνα με ένα κιόσκι με ενεργειακά ποτά και τρόφιμα για τους συμμετέχοντες αθλητές.

 Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος κ. Αλέξης Καρδαμπίκης, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Μπράζιας, ο Γιώργος Αθανασίου, καθώς και άλλα στελέχη του Δήμου. Οι εκπρόσωποι του Δήμου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με το διοργανωτή του αγώνα και τους αθλητές κατά τις ολιγόλεπτες στάσεις τους και τους εξέφρασαν το θαυμασμό τους για το φυσικό τοπίο, αλλά και τις ευχαριστίες τους για τη φιλοξενία και δεσμεύτηκαν για τη διέλευση δύο ακόμα παρόμοιων αγώνων από τον Δήμο Αγράφων στο άμεσο μέλλον.

Πηγή: www.evrytanikospalmos.gr