Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Παμπαίδες: ΓΑΣ Άμφισσας (ΑΚ)-Γ.Σ. Άτλας 77-24

Η ομάδα παμπαίδων του Άτλαντα γνώρισε βαριά ήττα με 77-24 από τη ΓΑΣ Άμφισσας (Ακαδημία).

Η αναμέτρηση ήταν για το παμπαιδικό Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΣΕ (14η αγωνιστική Γ΄ Όμιλος) και έγινε το Σάββατο 6/5 στο κλειστό Καμπεράκης Άμφισσας, αρχίζοντας στις 14:00.

Η ΓΑΣ Άμφισσας (Ακαδημία) των Δημήτρη Λαλά και Νίκου Παπούλια έκανε πολύ καλή εμφάνιση και δικαιολόγησε τη βαθμολογική της θέση. Με κορυφαίο τον Λαλά που πέτυχε 29 πόντους έφτασε στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Το συγκρότημα της Φωκίδας έχει απολογισμό 7 νίκες-1 ήττα, καλύπτοντας και τη διαφορά του πρώτου αγώνα.

Ο Άτλας του Δημήτρη Λερογιάννη συμμετέχοντας με πολλές ελλείψεις δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί τον δυνατό αντίπαλο του. Ο Ζαχαρίας Βαρελάς σημείωσε τους 16 από τους 24 πόντους των ηττημένων. Οι Καρπενησιώτες έχουν πλέον απολογισμό 8-2, ενώ υπολείπονται για αυτούς 4 ακόμη ματς.

Για την επόμενη (15η) αγωνιστική οι δυο ομάδες έχουν ρεπό.

 

2η ήττα

Η ομάδα της Ευρυτανίας ηττήθηκε για δεύτερο συνεχόμενο ματς μετά το 55-42 τη Λαμίας από τον Έσπερο.

 

Ανωτερότητα ΓΑΣ

Οι γηπεδούχοι έκαναν εξαιρετικό τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο, τα οποία κέρδισαν χαρακτηριστικά με επιμέρους σκορ 26-4 και 20-3. Πρώτος σκόρερ με 29 πόντους ήταν ο Λαλάς.

 

Ένας διψήφιος

Για το Ευρυτανικό συγκρότημα των Δημήτρη Λερογιάννη-Βασίλη Δόση που έπαιξε χωρίς τον Δημήτρη Χαβέλο μεταξύ άλλων, ο Ζαχαρίας Βαρελάς πρώτευσε στο σκοράρισμα με 16 πόντους, ενώ ακόμη 4 αθλητές είχαν από 2.

 

Οι περίοδοι

21-5, 31-17, 57-31, 77-34

 

Συνθέσεις Ομάδων

ΓΑΣ Άμφισσας (ΑΚ) (Δημήτρης Λαλάς& Νίκος Παπούλιας): Ζωμένος 11, Γκόβαρης 17, Λαλάς 29, Κραβαρτόγιαννος Ν., Καραγεώργος 3 (1), Κόκκορης, Πισκτάρι, Κραβαρτόγιαννος Κ., Μπουγάς 17, Μήτσου

 

Γ.Σ. Άτλας (Δημήτρης Λερογιάννης): Καψάλης 2, Χαραμής 2, Σεριανάι 2, Μπούτσι 2, Τσιόβολος, Χουσιάδας, Τσιγαρίδας, Καραμπάς, Φέγγος, Βαρελάς 16

 

Διαιτητής: Νίκος Βιορές (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτές: Παπαδήμου& Αντωνίου (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

 

Πηγή: stereabasket.gr, Φωτογραφία αρχείου