Τρίτη 30 Μαΐου 2023

2/2 για την Εθνική επί του μαχητικού Άτλαντα

 


Η Εθνική Ομάδα Κωφών μετά τη νίκη επί της Π.Α.Κ. με 108-30 έδωσε ένα ακόμη φιλικό πριν την αναχώρηση της από το Καρπενήσι. Σε φιλικό που έγινε το Σάββατο 27 Μαΐου και ώρα 5 στο κλειστό του Montana οι διεθνείς κατέβαλλαν και τον Άτλαντα. 
Η ομάδα του Δημήτρη Λερογιάννη ήταν αρκετά ανταγωνιστική, έχοντας μάλιστα προβάδισμα και στο πρώτο δεκάλεπτο. Το ματς που εληξε με 81-49 σφύριξε ο Θανάσης Χουσιαδας. Αγωνίστηκαν για τους Ευρυτανες οι: Άγγελος Τσιγαριδας, Θωμάς Χονδρός, Κωνσταντίνος Λιάπης, Αποστόλης Νουλας, Αργύρης Τσακνης, Μανώλης Καππας,  Χρηστος Τριανταφυλλοπουλος, Νικος Καρετσος, Παντελής Κατσιαρης, Ζαχαρίας Βαρελάς, Δημήτρης Κουτσοκωστας, Βασίλης Μπίκας και Γιάννης Κοκοτινης.
Η Εθνική ολοκλήρωσε την 6ημερη προετοιμασία της στην πόλη μας και ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Την αποστολή της ομάδας του Βασίλη Γεραγωτέλλη αποτελούσαν οι: Μιχαήλ Απτόσογλου, Παναγιώτης Βαιόπουλος, Γιαννης Βαβατσικος, Χρήστος Γκανάτσας, Παναγιώτης Δαούτης, Απόλλων Δεληγεωργης, Γιάννης Ερηνάκης, Ελισαίος Κοσκινάς, Δαμιανός Κωνσταντάρας,  Λάμπρος Μάτσικας, Έκτορας Μητσώνης, Αιμίλιος Μίλιος, Βαγγέλης Ντερτιλής, Παναγιώτης Ντικούδης, Ραφαήλ Πεταλάς, Παναγιώτης Πήχας και Γιώργος Τσαγκαρούλης.
 
Πηγή: Ευρυτανικά ΝΕΑ