Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Μπασκετικές Προβλέψεις(10/5)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες συνεχίζουμε τις μπασκετικές προβλέψεις με την ανάλυση του παιχνιδιού μεταξύ της Μονακό και της Μακάμπι Τελ Αβίβ. 

Πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς και όποια ομάδα νικήσει προκρίνεται στο FINAL FOUR του Κάουνας. Η Μονακό είναι γηπεδούχος και θέλει να εκμεταλλευτεί το στοιχείο αυτό. Ο κόουτς Ομπράντοβιτς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και προετοιμάζει το συγκρότημα για μια πρωτοφανή επιτυχία για τα δεδομένα του. Θα πρόκειται για την πρώτη συμμετοχή των Μονεγάσκων στην τελική τετράδα,αν προκριθεί, κάτι πολύ σπουδαίο για μια ομάδα δίχως μπασκετική ιστορία. 
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επανήλθε φέτος στις υψηλές πτήσεις στην Ευρωλίγκα. Μια άκρως αθλητική κι Αμερικανική ομάδα με αρκετά πλεονεκτήματα στο γρήγορο παιχνίδι αλλά και χτυπητές αδυναμίες, όταν δεν μπορεί να επιβάλλει το ρυθμό της. Ο κόουτς Κάτας θα βασιστεί πάλι στο δίδυμο Μπράουν-Μπάλντγουιν σε μια προσπάθεια να σπάσει γι ακόμα μια φορά την έδρα της Μονακό. Οι Ισραηλινοί θα επιδιώξουν να επιτύχουν την πρόκριση μετά από αρκετά χρόνια αφλογιστίας.
Αναμένεται δύσκολο και σκληρό παιχνίδι με την Μονακό να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, κυρίως λόγω της ποιότητας των γκαρντ της,Τζέιμς,Λόιντ και Οκόμπο.
 
 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)