Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Παναθηναϊκός-Καρπενήσι Futsal 4-2

Μαχητική ψυχή για το Καρπενήσι Futsal, που κοίταξε στα μάτια τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 4-2.

Η αναμέτρηση ήταν στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Women΄s Futsal Championship και έγινε την Τετάρτη 5 Απριλίου, αρχίζοντας στις 21:00 στο γήπεδο 5Χ5 του Ρούφ.

Ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Χαραλαμπίδη ξεπέρασε με δυσκολία το εμπόδιο του αντιπάλου, στοχεύοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, παράλληλα με την άνοδο της ομάδας 11Χ11 στην Α΄ Εθνική γυναικών. Το «τριφύλλι» έφτασε τους 30 πόντους και οδηγεί την «κούρσα» της βαθμολογίας, έχοντας ματς περισσότερο από τη δεύτερη ΑΕΚ.

Το Καρπενήσι Futsal των Γιώργου Πανόπουλου-Δημήτρη Κολλημένου πραγματοποίησε από τις καλύτερες εμφανίσεις, έχοντας προσήλωση και πάθος. Τα κορίτσια των «μπλε» είχαν εξαιρετική παρουσία, με τη βελτίωση τους να είναι εμφανή. Οι Ευρυτάνισσες έμειναν στην 6η θέση με 10 πόντους, έχοντας βγάλει μια δύσκολη σειρά παιχνιδιών.

Οι «πράσινες» θα παίξουν την επόμενη (17η) αγωνιστική εκτός έδρας με την Προοδευτική . Το Καρπενήσι υποδέχεται την Παρασκευή 7 Απριλίου σε εξ αναβολής ματς και ώρα 5 τους Τράχωνες Αλίμου.

 

Στήριξη Ευρυτάνων

Τον δικό τους παλμό από την κερκίδα έδωσαν οι φίλοι του Καρπενησίου, στηρίζοντας τις προσπάθειες των κοριτσιών. Παρών και ο Πρόεδρος Νίκος Κωστής, νεοεκλεγείς στην ΠΕΠΣΣ.

 

Έσμιξαν ξανά

Ο προπονητής του Καρπενησίου Γιώργος Πανόπουλος έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν με τη Θεοδώρα Νταή, την Στέλλα Ντζάνη και την Κατερίνα Λάππα στις ομάδες γυναικών της Γλυφάδας και της Αθηναϊκής Αγίου Δημητρίου.

 


Βράβευσε Ντζάνη

Ο σύλλογος του Καρπενησίου μέσω του Δημήτρη Κολλημένου βράβευσε την Στέλλα Ντζάνη για την προσφορά της στο ποδόσφαιρο γυναικών και στην Εθνική Ελλάδας. Μάλιστα η 1η σκόρερ της Β΄ Εθνικής κατάγεται από τη γειτονική Αιτωλοακαρνανία.

 


Εκτός οι διεθνείς

Για τον Παναθηναϊκό εκτός αποστολής ήταν οι διεθνείς με την Εθνική νεανίδων Ματίνα Νταρζάνου και Αντωνία Μπριάνα, καθώς και οι «πρωτοκλασάτες» Χαρά Δημητρίου και Στέλλα Ντζάνη.

 

Πως διαμορφώθηκε το σκορ

Για τις νικήτριες σκόραραν οι: Μαρία Δούλη, Φαίδρα Λόγου, Ελένη Ανδρικοπούλου και Νίκη Σιαφαρίκα. Για το Καρπενήσι η Θεοδώρα Νταή μείωσε σε 2-1 και η Καλλιόπη Καλοκαιρινού σε 3-2. Το πρώτο γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκε με πέναλτι.

 

Αλγεινή εντύπωση

Αξιοσημείωτο πως ο Παναθηναϊκός δεν τήρησε το fair play με την έναρξη της επανάληψης, καθώς και στη φάση του 4-2, όταν και η Καλλιόπη Καλοκαιρινού ήταν πεσμένη στο έδαφος.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Παναθηναϊκός (Γιάννης Χαραλαμπίδης): Πετροπούλου, Δούλη, Κουκουλοπούλου, Λόγου, Κοκοτσάκη (Ιωάννου, Ανδρικοπούλου, Σιαφαρίκα, Σιάκκα, Μαρουδίτση, Ανδρή)

 

Καρπενήσι Futsal (Γιώργος Πανόπουλος& Δημήτρης Κολλημένος): Μαρασίδη, Οικονόμου, Καλοκαιρινού, Νταή, Καρέτσου (Τόσσου, Λάππα, Μητροβγένη)

 

Διαιτητές: Χρήστος Μανούρας& Όλγα Κολοκυθά

 









Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος