Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Τεράστια νίκη και πρόκριση στο Final 4 για τον ΠΑΣ Λαμία


Στις 4 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ Λαμία Futsal! Οι κυανόλευκοι του Κώστα Τσαπραζλή υποδέχθηκαν την Αναγέννηση Θρακομακεδόνων, κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 5-3 του πρώτου αγώνα και με το τελικό 9-3 έφτασαν σε μία σπουδαία νίκη η οποία τους φέρνει στο Final 4!

Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, επέβαλαν από το πρώτο λεπτό το ρυθμό της πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με σκορ 6-2! Στην επανάληψη οι κυανόλευκοι ήλεγχαν το παιχνίδι έχοντας την κυκλοφορία της μπάλας, έφτασαν  στο 9-3 το όποιο ήταν και το τελικό σκορ! Γκολ βγαλμένο από βιντεοπαιχνίδι με γυριστό σουτ στη κίνηση από τους γηπεδούχους στο 37′!

Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι: Βαρυπάτης (4) Σχουλής, Λέρης, Γάτσιος και Πατσαρούχας (2). Ο Χρήστος Λέρης με 1 γκολ και ο Γιάννης Τσούκας από το Καρπενήσι θα συμμετέχουν και φέτος στο Final 4, αλλά με διαφορετική ομάδα.

 Συγκινητική η παρουσία του κόσμου με περισσότερους από 70 φιλάθλους να βρίσκονται στις κερκίδες του Χαλκιοπούλειου προκειμένου να στηρίξουν τη προσπάθεια των κυανόλευκων. Ανάμεσά τους και περίπου 15 οργανωμένοι που έδωσαν χρώμα και παλμό στην εξέδρα.



 

Πηγή: www.lamiara.gr