Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Η ευχαριστήρια ανάρτηση των διοργανωτών του τουρνουά


Η αυλαία έπεσε, το 5th Βίκος Young Talents Tournament ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Περισσότεροι από 200 αθλητές από έντεκα σωματεία, το μέλλον της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες αλλά και να δείξουν μέρος του ταλέντου τους στα παρκέ του Καρπενησίου για ένα αξέχαστο τριήμερο. Πέραν από το αγωνιστικό κομμάτι οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να κάνουν νέους φίλους αλλά και να περιηγηθούν στις φυσικές ομορφιές, τις γεύσεις και την παράδοση της πανέμορφης Ευρυτανίας!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους νεαρούς αθλητές για την παρουσία και συμμετοχή τους στο τουρνουά μας και τους ευχόμαστε εις το επανιδείν και ότι καλύτερο αναφορικά με το μπασκετικό τους μέλλον αλλά και την προσωπική τους ζωή!
Θερμά ευχαριστήρια στα αθλητικά σωματεία: Άτλαντα Καρπενησίου Γ.Σ. Άτλαντας 2008 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ Junior Basketball Program, Πιερικό/Αρχέλαο Pierikos Archelaos B.C., ΑΟ Παναθηναϊκό, ΓΑΣ Ανδρογέας Αθλητικός Σύλλογος ΓΑΣ Ανδρογέας, ΟΦΗ Ακαδημία Μπάσκετ ΟΦΗ, Αστέρα Πλαγιαρίου Αστέρας Πλαγιαρίου B.C., Έσπερο Κω Esperos B.C. KOS, Πανιώνιο Πανιώνιος Ακαδημία Μπάσκετ / Panionios Basketball Academy, Μαντουλίδη Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη, ΑΓΣ Ιωαννίνων AGSI B.C. για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον θεσμό μας!
Ευχαριστούμε τον Μέγα Χορηγό μας την εταιρεία εμφιαλώσεων Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό - Vikos Natural Mineral Water για την πολύτιμη βοήθεια της , αλλά και το γεγονός πως κράτησε όλους τους αθλητές και συμμετέχοντες… ενυδατωμένους.
Ευχαριστούμε τον συνδιοργανωτή Δήμο Καρπενησίου Δήμος Καρπενησίου - Municipality of Karpenissi και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κο Σουλιώτη Νίκο και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κο Σβερώνη Ιωάννη για την πολύτιμη και πολύπλευρη στήριξη τους.
Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους του Άτλαντα Καρπενησίου που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να μην λείψει τίποτα από όλες τις αποστολές και βοήθησαν τα μέγιστα ώστε να στεφθεί με επιτυχία το όλο εγχείρημα!
Ευχαριστούμε την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Στερεάς Ελλάδας για την κάλυψη όλων των αγώνων της διοργάνωσης με διαιτητές από την τοπική ΚΕΔ.
Ευχαριστούμε το Montana Hotel & Spa Hotel Spa Montana για την άψογη φιλοξενία των αποστολών στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλους τους εθελοντές και το ιατρικό προσωπικό που συνέδραμαν τα μέγιστα για την επιτυχία του 5th Βίκος Young Talents Tournament!
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά και το 6ο Young Talents Tournament! 🏀