Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

Κύπελλο Ερασιτεχνών: Το πανόραμα στις ΕΠΣ της Στερεάς Ελλάδας


Στην τελική ευθεία μπαίνει ο θεσμός του κυπέλλου ερασιτεχνών στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Στερεάς Ελλάδας, με εξαίρεση τη Φθιώτιδα, όπου ο τελικός πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη και κυπελλούχος στέφθηκε ο Ολυμπιακός Λαμίας, που νίκησε τον Αστέρα Σταυρού με 1-0.

Στη Βοιωτία το τρόπαιο θα διεκδικήσουν ο Α.Ο. Υπάτου και ο Ελλοπιακός. H ομάδα που εκπροσωπεί το νομό στη Γ΄ Εθνική και η ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της πρώτης κατηγορίας αντίστοιχα. Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Μαΐου.

Γνωστά είναι και τα ζευγάρια των τελικών σε Φωκίδα κι Ευρυτανία. Στη Φωκίδα το φετινό κύπελλο θα διεκδικήσουν ο Απόλλων Ευπαλίου, που έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα του νομού και ο Φωκικός. Ο τελικός θα φιλοξενηθεί στο δημοτικό στάδιο Άμφισσας το Σάββατο 29 Απριλίου. Στην Ευρυτανία φιναλίστ είναι ο Αίολος και η Ποταμιά, οι ομάδες που μονομαχούν και για το φετινό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.

Στην Εύβοια την ερχόμενη Τετάρτη 19 Απριλίου θα διεξαχθούν οι τρεις αγώνες ρεβάνς της προημιτελικής φάσης. Η Νέα Αρτάκη έχει ήδη προκριθεί στα ημιτελικά, αφού η αντίπαλός της στους «8», η Αναγέννηση Μαντουδίου αποχώρησε από τη διοργάνωση.

Πηγή: www.starsports.gr