Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Σπίτι του ΣΕΓΑΣ το Καρπενήσι


Την έγκρισή του έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπενησίου για τη συνδιοργάνωση διεξαγωγής κύκλου προετοιμασίας αθλητών και ετήσιου καμπ με το ΣΕΓΑΣ και την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας, για το έτος 2023 στις Δημοτικές εγκαταστάσεις του Δήμου Καρπενησίου, για την περίοδο 8 Μαΐου έως 6 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο Δήμος Καρπενησίου θα συμμετέχει στην συνδιοργάνωση καλύπτοντας μέρος των εξόδων εσωτερικής μετακίνησης των αθλητών από το χώρο διαμονής στους αθλητικούς χώρους, με το ποσό των 4000,00€ χωρίς η δαπάνη αυτή να υπερβαίνει το προσήκον μέτρο. Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά από αίτηση του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων.

Η διεξαγωγή των προετοιμασιών και του καμπ θα είναι: Α. Διεξαγωγή του πρώτου θερινού κύκλου προετοιμασίας των αθλητών –τριων της Εθνικής Ομάδας (Ανδρών Γυναικών, Κ23) από 8 Μαΐου έως 6 Ιουνίου 2023. Β. Διεξαγωγή του δεύτερου θερινού κύκλου προετοιμασίας των αθλητών –τριων της Εθνικής Ομάδας (Ανδρών Γυναικών, Κ23, Κ20) από 12 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 2023. Γ. Διεξαγωγή ετήσιου καμπ των αναπτυξιακών κατηγοριών (Κ16-Κ18-Κ20) της Ομοσπονδίας από 1 Σεπτεμβρίου έως 6 Σεπτεμβρίου, με στόχο την ανάδειξη και καθοδήγηση των ταλαντούχων νέων αθλητών με την παράλληλη διεξαγωγή επιμορφωτικής ημερίδας.

Πηγή: www.evrytanikospalmos.gr