Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Ισχυρή παρουσία της ΑΛΑ Καρπενησίου στη Λαμία


Με πολυπληθή συμμετοχή οδηγών και θεατών κατέβηκε η ΑΛΑΚ στον 2ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος drift που έγινε στη Λαμία. 

Ξεχώρισε με την 5η θέση του ο Κώστας Τσιακας στην κατηγορία PRO1, ενω στην ιδια κατηγορια ελαβε μερος  και  ο Νίκος Ντουφεκιάς. Στην κατηγορία Pro 3 συμμετείχαν οι "rookies" Δημήτρης Θεοδωρογιάννης, Γιώργος Φέγγος, Γιάννης Τσιαπούρης και Παναγιώτης Φούρλας, ενω λογω προβληματος δεν εκκινησε ο Γιωργος Θεοδωρογιαννης. 

Ο Πρόεδρος της ΑΛΑΚ Στάθης Φεγγος αναφέρει με ανάρτηση του: " Αυλαία για τον 2ο αγώνα του Hellenic Drift Championship - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift στη Λαμια. Ένας άρτια οργανωμένος αγωνας από την Αγωνιστικη Λεσχη Αυτοκινητου Λαμιας με παρά πολύ κόσμο να κατακλύζει την Παννελήνια Έκθεση Λαμίας και ελπίζουμε να είναι ένας αγώνα που θα καθιερωθεί στο καλεντάρι του πανελλήνιου πρωταθλήματος αφού οι εξετάσεις που έδωσε η λέσχη της Λαμίας πέρασε σχεδόν με άριστα με ρεκόρ συμμετοχών και πιθανώς και με ρεκόρ προσέλευσης κόσμου. Επίσης εκ μέρους των οδηγών και των ομάδων της λέσχης μας να ευχαριστήσουμε και όλους τους Καρπενησιωτες που κατέβηκαν στη Λαμια να υποστηρίξουν την προσπάθεια των αθλητών μας. Πραγματικά όπου κοιτούσαμε βλέπαμε Καρπενησιωτες και νοιώσαμε πως τρέχουμε εντός έδρας. Επίσης να ευχαριστήσουμε  για την φιλοξενία όλα τα μέλη της λέσχης Λαμίας.

Περί των αγωνιστικών ο Kostas Tsiakas στη PRO1 πανηγύρισε την κούπα και την 5η θέση στον αγώνα.Στα μόνα βαθμολογημένα ανάμεσα σε 24 συμμετοχές έκανε το 4ο καλύτερο πέρασμα!!Πέρασε αμαχητί το πρώτο σκέλος ενώ στη συνέχεια νίκησε στην πρώτη μάχη και έχασε την δεύτερη για την τετράδα έπειτα από ένα μικρό λάθος.Συγχαρητήρια στον Κώστα και του ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια.
Στην ίδια κατηγορία ο Nikos Doufekias έκανε το 7ο καλύτερο μόνο βαθμολογημένο κι αυτός πέρασε την πρώτη μάχη αμαχητί, νίκησε στη δεύτερη και έχασε στην τετράδα.Το αποτέλεσμα του Νίκου σήκωσε μεγάλη συζήτηση και έντονα παράπονα από τους φιλάθλους που ήταν παρών αλλά και στα σχόλια του Sportal TV αφού στην πρώτη μάχη οι κριτές δώσανε επανάληψη μετά από μεγάλη καθυστέρηση και κατά τη γνώμη των περισσότερων αδικαιολόγητα αφού ο Νικος έκανε τρομερή εμφάνιση και όλοι εκπλαγήκαμε από την απόφαση.Τον Νίκο βέβαια τίποτα δεν τον πτοεί και αγώνα με τον αγώνα γίνεται καλύτερος!!!
Στην κατηγορία PRO3 κατάφεραν να εκκινήσουν οι 4 από τους 5 αθλητές μας αφού ο George Theodor πριν τον αγώνα έπαθε ζημιά και δεν ξεκίνησε. Οι υπόλοιποι 4 ανάμεσα σε 23 συμμετοχές κατάφεραν και μπήκαν όλοι στην 16αδα αν και πρωτοεμφανιζόμενοι δείχνοντας ότι βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο.Στα μονά βαθμολογημένα ο 'Γιωργος Φεγγος' πήρε την 7η θέση, ο Dimitris Theodwrogiannis την 8η, ο Τσιαπουρης ο Γιαννης την 12η και Panos Fourlas την 16η θέση.Δυστυχώς όλοι χάσανε στην πρώτη μάχη αν και με πολύ καλά περάσματα εκτός του Τσιαπουρη που νίκησε την πρώτη μάχη και σταμάτησε στους 8.Το μόνο που λείπει σε αυτά τα παιδιά είναι η εμπειρία του πανελλήνιου επιπέδου δειχνοντας οτι το μελλον τους ανήκει.
Συγχαρητήρια σε όλα τα πληρώματα και στις ομάδες τους για την προσπάθεια και τις επιδόσεις τους!!!Μια μικρή πόλη σαν την δίκη μας εχουμε καταφέρει να κατεβαίνουν σε αγώνες τόσα παιδιά που άλλες μεγάλες πόλεις δεν μπορούν. Είναι επιτακτική ανάγκη όλα αυτά τα παιδιά να βρουν στα άμεσο μελλον μια στέγη στη δίκη μας πόλη!!!

Ραντεβού στον επόμενο αγώνα τον Μάιο στον Μαραθωνα!!!"   Δείτε video εδω απότο "Συμβαίνει Τώρα" του Πάνου Καραγιάννη: https://m.youtube.com/watch?v=z5RDbGSgju8&feature=youtu.be