Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Παναθηναϊκός και Τράχωνες διεκδικούν την απευθείας άνοδο



 

 

 

 

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο, 22 Απριλίου, στο κλειστό “Νίκος Γραμματικός” της Σαλαμίνας οι δύο ημιτελικοί του του Final Four του πρωταθλήματος της Futsal League και προέκυψε το ζευγάρι που θα διεκδικήσει την απευθείας άνοδο στη Stoiximan Futsal Super League. Ο ηττημένος θα παίξει μπαράζ ανόδου/παραμονής με τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής.

Στον πρώτο, χρονικά, αγώνα ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τη Λαμία και επικράτησε εύκολα με 3-0. Οι πράσινοι προηγήθηκαν 3-0 στο πρώτο μέρος, βρέθηκαν μπροστά και με 5-0, με την ομάδα της Φθιώτιδας να μην καταφέρνει να προβάλει σθεναρή αντίσταση. Πάντως, είναι άξια συγχαρητηρίων για την εξαιρετική παρουσία της καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν και βρέθηκε να μάχεται για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Στον έτερο ημιτελικό, οι Τράχωνες Αλίμου αναμετρήθηκαν με την Υπεροχή Τρικάλων και επιβλήθηκαν με 5-4, παίρνοντας επίσης το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής (23/4, 17:45). Το ματς ήταν θρίλερ και κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν υπέροχο θέαμα και να δικαιολογούν την παρουσία τους στην τελική τετράδα. Θυμίζουμε ότι και πέρυσι οι Τράχωνες έπαιξαν τελικό, έχασαν από τη Λάρισα και στα μπαράζ ηττήθηκαν από τον Πήγασο. Φέτος, έχουν μια δεύτερη ευκαιρία για να προβιβαστούν.

*Να τονιστεί πως όλοι οι αγώνες του Final Four μεταδίδονται σε LIVE Streaming από το κανάλι της ΠΕΠΣΣ στο YouTube σε παραγωγή της Ntelos Media.

 





Πηγή:epssalas.gr

Φωτογραφίες: www.lamiasports.com