Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Ένας πρωταθλητής στο αγαπημένο του μέρος για διακοπές


Ένα σπουδαίο όνομα της προπονητικής έκανε για 5 περίπου ημέρες διακοπές στο Καρπενήσι και συγκεκριμένα την περίοδο των εορτών του Πασχά. Πρόκειται για τον Νίκο Μπουτσουρή, ο οποίος κατέκτησε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του βόλεϊ γυναικών με τον Απολλώνιο.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει εργαστεί κατά το παρελθόν σε πολλές ομάδες (Πανελλήνιος Α1΄ γυναικών, Παναθηναϊκός Α1΄ ανδρών, ΑΕΚ Α2΄ ανδρών, Παγκράτι Α2΄ και Β΄ ανδρών, ΑΟΝΑ Α2΄ ανδρών, ΣΦΠ Χανίων Α2΄ ανδρών,  Βριλήσσια Pre League γυναικών , Άρτεμις Κορυδαλλού Pre League γυναικών, Ηλυσιακός  Α1΄ γυναικών και Μαρκόπουλο Α1΄ γυναικών), ενώ από το 2017 είναι συνεργάτης της ΕΟΠΕ, αρχικά ως β΄ προπονητής στην Εθνική ανδρών και το 2018-2021 ως βοηθός στην Εθνική γυναικών. Επιπλέον έχει διατελέσει τεχνικός της Εθνικής νεανίδων, της Εθνικής εφήβων και β΄ προπονητής της Εθνικής παίδων και της Μεσογειακής ομάδας.

Με την τελευταία πραγματοποίησε προετοιμασίες στην πόλη μας, διαμένοντας στο Lecadin. Το αγαπημένο του ξενοδοχείο επέλεξε φυσικά και για τη ξεκούραση του το Πάσχα, ύστερα και από την επιτυχία με τον Απολλώνιο, που επέστρεψε στη Volley League μετά από 13 χρόνια!