Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Σε πνεύμα συνεργασίας η συνάντηση Δήμου Καρπενησίου-ΕΠΣ Ευρυτανίας


Σε πολύ καλό κλίμα και με διάθεση συνεργασίας των δυο πλευρών πραγματοποιήθηκε συνάντηση σήμερα το μεσημέρι μεταξύ Δήμου Καρπενησίου και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ευρυτανίας.

Η συνάντηση έγινε στη 1.30 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Καρπενησίου στον Ξηριά και παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας, ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου και υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού Γιάννης Σβερώνης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Νίκος Δροσίνης και ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΕ Παναγιώτης Κολλημένος.

Οι δυο πλευρές συζήτησαν για τις ποδοσφαιρικές εξελίξεις και τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής, τις αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά και τις επικείμενες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις. Ο Δήμος Καρπενησίου υποσχέθηκε ότι θα παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια μπορεί στην ένωση, η οποία στοχεύει και φέτος να διοργανώσει τουρνουά ακαδημιών με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των σωματείων του νομού μας. Τέλος συζητήθηκε και η μείωση του ποσού συνδρομής για τις ακαδημίες που κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Καρπενησίου.