Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Μπασκετικές Προβλέψεις(7/4)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες συνεχίζουμε επιτυχημένα τις μπασκετικές προβλέψεις μας κι αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Άλμπα Βερολίνου

Παιχνίδι αδιάφορο και για τις δύο ομάδες καθώς εδώ και πολύ καιρό έχουν τεθεί εκτός στόχων. Ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώσει όσο το δυνατόν καλύτερα μια από τις χειρότερες σεζόν στην ιστορία του στην Ευρωλίγκα. Ο κόουτς Σερέλης προσπαθεί να δώσει ένα κίνητρο στους παίχτες του κι ένα πιο αποδοτικό τρόπο παιχνιδιού αν κι αυτό είναι ιδιαίτερα δύσκολο πλέον. Παρόλα αυτά οι Πράσινοι στην έδρα τους παλεύουν τους αγώνες κι απέναντι στην Άλμπα έχουν την ευκαιρία για μια νίκη. 
Η Άλμπα βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης παρόλο που παίζει καλό και σύγχρονο μπάσκετ. Η κακή της θέση οφείλεται κυρίως στην αμυντική της αδυναμία. Οι Γερμανοί δεν απογοητεύονται από την πορεία τους και αγωνίζονται με τον ίδιο ρυθμό σε όλα τα παιχνίδια τους. Η Άλμπα θα παραταχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να αγωνιστεί ελεύθερα, χωρίς σκοπιμότητες. 
Αναμένεται καλό και γρήγορο παιχνίδι με τις επιθέσεις να έχουν τον πρώτο λόγο. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΑΓΩΝΑ ΟΒΕΡ 162.5 ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90...

 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)