Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Την Τετάρτη (5/4) τελικά η κλήρωση των μπαράζ ανόδου για τη Γ΄ Εθνική


Οι κληρώσεις για τα play off προβιβασμού από την Γ’ Εθνική Κατηγορία στην Super League 2 και από τα πρωταθλήματα των Ε.Π.Σ. στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, θα διενεργηθούν την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 και ώρα 11:00 στο ξενοδοχείο "Athens Marriott, Αίθουσα Aegean" (Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 385, Αθήνα 175 64).

Στο ειδικό πρωτάθλημα Πρωταθλητριών Ε.Π.Σ. για τον προβιβασμό στη Γ' Εθνική θα συμμετάσχουν οι πενήντα τρεις (53) Πρωταθλήτριες ομάδες των Ε.Π.Σ. και οι τρεις (3) Δευτεραθλήτριες Ομάδες των ιδρυτριών Ενώσεων, δηλαδή συνολικά πενήντα έξι (56) Ομάδες. Θα συγκροτηθούν 8 όμιλοι των 7 ομάδων έκαστος, από τους οποίους θα προβιβασθούν οι τρεις (3) πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογικής  κατάταξης από κάθε όμιλο.

Το πρωτάθλημα των Πρωταθλητριών Ομάδων των Ε.Π.Σ. θα διεξαχθεί σε ένα γύρο 7 αγωνιστικών (3 αγώνες εντός, 3 αγώνες εκτός + 1 ρεπό). Συνολικά θα προβιβασθούν από το εν λόγω πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024, είκοσι τέσσερις (24) ομάδες.
  
Οι κληρώσεις θα μεταδοθούν σε Live Streaming από το site της Ε.Π.Ο.

Ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Ευρυτανίας (Αίολος ή Ποταμιά) θα λάβει μέρος στον 6ο Όμιλο, αντιμετωπίζοντας τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Αργολίδας, Βοιωτίας, Κορινθίας, Εύβοιας, Φωκίδας (Απόλλων Ευπαλίου) και τον δευτεραθλητή Πειραιά. 

Πηγή: www.epo.gr