Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Καρπενήσι Futsal-Δόξα 2016 2-2

Με ισοπαλία έληξε το επαρχιακό ντέρμπι μεταξύ Καρπενησίου και Δράμας, με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 2-2 μετά από ένα αρκετά δυνατό και ανταγωνιστικό ματς.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Μαρτίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 14:00. Ήταν στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Women΄s Futsal Championship, παρουσία αρκετών θεατών.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Κολλημένου παρουσιάστηκε ιδιαίτερα αγχωμένο και στο πρώτο μέρος δεν έκανε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Στην επανάληψη κατάφερε να προηγηθεί με 2-0, ωστόσο δεν κράτησε το υπέρ του σκορ, χάνοντας και 10μετρο πέναλτι στο φινάλε του παιχνιδιού. Η προσπάθεια της ομάδας της Ευρυτανίας ήταν για μια ακόμη φορά πολύ καλή και η βελτίωση εμφανής, ανεβαίνοντας στους 10 πόντους και παραμένοντας στην 6η θέση.

Η Δόξα 2016 του Θωμά Πολίτη με κορυφαία την αρχηγό Ιωάννα Μελισσού έβγαλε πάθος στο παρκέ και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ευρυτανική πρωτεύουσα. Ταξίδεψε με μόλις 5 αθλήτριες και πολλές απουσίες, ωστόσο υπερέβαλλε εαυτώ και κάνοντας την ανατροπή από 2-0 σε 2-2 έφτασε τους 13 πόντους, διατηρώντας την 5η θέση και κρατώντας ελπίδες για την προνομιούχο 4αδα.

Για την επόμενη (13η) αγωνιστική το Καρπενήσι θα παίξει την Τετάρτη 15 Μαρτίου με την ΑΕΚ εκτός έδρας, ενώ οι Δραμινές έχουν ρεπό.

 

Κοντά ο κόσμος

Το παιχνίδι παρακολούθησαν αρκετοί θεατές, που έδωσε άλλο παλμό με τύμπανα, κόρνες, σημαίες και υποστήριξη στην ομάδα του Καρπενησίου.

 



Έκπληξη στον coach

Οι αθλήτριες του Καρπενησίου ετοίμασαν στα αποδυτήρια ευχετήρια τούρτα στον προπονητή Δημήτρη Κολλημένο, που έκλεισε πριν λίγες ημέρες τα 32.

 


Ανέβηκαν Καρπενήσι

Από την Αθήνα ταξίδεψαν στο Καρπενήσι η αρχηγός Εύη Καρέτσου, η τερματοφύλακας Λία Μαρασίδη και η Άννα Παπαδάκη, από τη Λαμία η Βασιλική Οικονόμου και από τη Μακρακώμη η Ξανθή Νέλλα, ενισχύοντας τη γηπεδούχο ομάδα.

 

Για τα θύματα των Τεμπών

Η ομάδα του Καρπενησίου αγωνίστηκε με μαύρα περιβραχιόνιο, ενώ κράτησε μπλουζάκι με μήνυμα «Πάρε με όταν φτάσεις», αφιερωμένο στα αδικοχαμένα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών.

 


Βράβευση Μελισσού


 

Η γηπεδούχος ομάδας μέσω του Δημήτρη Κολλημένου βράβευσε με τιμητική πλακέτα την αρχηγό της Δόξας Ιωάννα Μελισσού (Φωτογραφία) για την προσφορά της στις Εθνικές Ομάδες ποδοσφαίρου και άμμου. Η Καρδιτσιώτισσα ποδοσφαιρίστρια αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική με τον Αστέρα Τρίπολης.

 


Νέα εμφάνιση

Το Καρπενήσι Futsal φόρεσε για πρώτη φορά τη νέα του εμφάνιση. Θέλει να ευχαριστήσει τον Φραγκιστιανό Δημήτρη Κετσιλή και το κατάστημα του Jim Beaver για την ευγενική του χορηγία!

 


Με 5 η Δόξα

Οι φιλοξενούμενες του Θωμά Πολίτη ταξίδεψαν με πολλές απουσίες και με αποστολή μόλις 5 αθλητριών. Μάλιστα η 14χρονη Νεφέλη Μαναράκη έκανε το ντεμπούτο της. Στον αγώνα του α΄ γύρου στην Καισαριανή η Δόξα είχε επικρατήσει με 5-4, παίζοντας στο β΄ μέρος με 4 παίχτριες λόγω τραυματισμού της 1η της σκόρερ Λούκιας Πρίφτη.

 


Ζωντανή μετάδοση

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Τάσος Ζαφειρίου με το Greek Women΄s Soccer News μετέδωσε ζωντανά από τη σελίδα του το ματς του Καρπενησίου .

 

Δυο διαιτητές

Τον Λάμπρο Κολοκώτσιο πλαισίωσε σε αυτό το παιχνίδι ο Μίλτος Ελ Ταχάν.

 

Παρουσία Οικονόμου

Δίπλα στην προσπάθεια του Καρπενησίου ήταν η πολιτευτής του νομού Ευρυτανίας με τη Ν.Δ. και ιατρός Θωμαΐς Οικονόμου, που παρακολούθησε το παιχνίδι.

 


Όλα στο δεύτερο

Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος που έληξε με 0-0, το Καρπενήσι μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και προηγήθηκε με απευθείας φάουλ της Βασιλικής Οικονόμου στο 32΄. Με όμορφο γκολ της Κωνσταντίνα Τόσσου στο 34΄ «γράφτηκε» το 2-0. Η Οικονόμου έφτασε τα 17 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο στο 45΄ η Νεφέλη Μαναράκη στο 45΄ και Ιωάννα Μελισσού στο 47΄ διαμόρφωσαν το τελικό 2-2.

 









Άστοχο δεκάμετρο

Το Καρπενήσι 30 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα κέρδισε 10μετρο πέναλτι, καθώς η αντίπαλος ομάδας συμπλήρωσε 6 φάουλ. Η Βασιλική Οικονόμου εκτέλεσε, ωστόσο η κατά συνθήκη γκολκίπερ της Δόξας Νικολέτα Νικολούζου μπλόκαρε την μπάλα.

 


Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Κολλημένος): Μαρασίδη, Καρέτσου, Παπαδάκη, Τσούμα Δ., Οικονόμου (Νέλλα, Σταμούλη Χ., Μπουμπουρή, Λερογιάννη, Τόσσου, Μούτσι Τ., Γιαννοπούλου, Αθανασοπούλου, Κωστορρίζου)

 

Δόξα 2016 (Θωμάς Πολίτης): Μελισσού, Τζεβελέκου, Μαναράκη, Νικολούζου, Γαβαλά

 

Διαιτητές: Λάμπρος Κολοκώτσιος& Μίλτος Ελ Ταχάν
































 

Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος