Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Καρπενήσι Futsal-ΑΕΚ 2-7

Ηρωική προσπάθεια για τις 6 ποδοσφαιρίστριες του Καρπενησίου, που ηττήθηκαν με 2-7 από την κάτοχο του τροπαίου και ισχυρή ΑΕΚ.

O νοκ-άουτ προκριματικός αγώνας κυπέλλου (Women΄s Futsal Cup) πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Μαρτίου στο ανοιχτό αθλητικό κέντρο Galaxy της Μεταμόρφωσης. Άρχισε στις 22:00 με τυπικά γηπεδούχο το Καρπενήσι.

Το Καρπενήσι Futsal του Γιώργου Πανόπουλου ήταν αρκετά ανταγωνιστικό και πρόβαλλε αντίσταση στις «κιτρινόμαυρες». Οι εμφανίσεις του είναι σαφώς βελτιωμένες το τελευταίο διάστημα και «στρέφει» την προσοχή του στα εναπομείναντα 6 ματς του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ του Χρήστου Χριστόπουλου συνέχισε τη νικηφόρα πορεία της, επικρατώντας του ίδιου αντιπάλου για δεύτερη φορά σε μια εβδομάδα. Στόχος της είναι η κατάκτηση και των δυο τίτλων. Από δυο γκολ πέτυχαν οι: Χριστίνα Κόλλια και Λαμπρινή Γεωργακοπούλου.

Οι Καρπενησιώτισσες θα δώσουν νέο παιχνίδι στην Αθήνα, αντιμετωπίζοντας για την 15η αγωνιστική του Women΄s Futsal Championship τον Ατρόμητο. Η ΑΕΚ υποδέχεται την Προοδευτική, που είναι και ο επόμενος αντίπαλος της και στους «8» του κυπέλλου.

 

Αλλαγή έδρας

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στην έδρα του «δικεφάλου» μετά από συμφωνία των δυο ομάδων. Οι δυο ομάδες είχαν αναμετρηθεί μια εβδομάδα νωρίτερα για το πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο, με την ΑΕΚ να επικρατεί με 9-2.

 

Βελτιωμένη εικόνα

Η ομάδα της Ευρυτανίας είχε βελτιωμένη παρουσία, συμμετέχοντας με πολλές απουσίες παιχτριών (Εκτός ήταν για 1η φορά και ο επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου Δημήτρης Κολλημένος). Αγωνίστηκαν μόλις 6 αθλήτριες, που έκαναν τιτάνια προσπάθεια. Από το Καρπενήσι ταξίδεψε να σημειωθεί μόνο η Κωνσταντίνα Τόσσου. Μάλιστα είχε τρία δοκάρια στο α΄ μέρος και στην επανάληψη χαμένο πέναλτι με τη Βασιλική Οικονόμου.

 

Οι σκόρερ του αγώνα

Τα τέρμα της ΑΕΚ πέτυχαν οι: Χριστίνα Κόλλια (2), Λαμπρινή Γεωργακοπούλου (2), Σωτηρία Μπίρλη και Ελένη Τσελέντη, ενώ ένα επετεύχθη με αυτογκόλ της Θεοδώρας Νταή. Για το Καρπενήσι μείωσε σε 1-5 η Καλλιόπη Καλοκαιρινού και σε 2-7 η Θεοδώρα Νταή με δεκάμετρο πέναλτι. Το ημίχρονο είχε λήξει με 0-3 υπέρ των «κιτρινόμαυρων» και το σκορ ήταν 0-0 ως το 19΄.

 

Αποβολή προπονητή

Στο 53ο λεπτό αποβλήθηκε ο προπονητής του Καρπενησίου Γιώργος Πανόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Οι Ευρυτάνες εξέφρασαν μάλιστα τα παράπονα τους για τις διαιτητικές αποφάσεις.

 

Κίτρινες Κάρτες

Μπαλντίδη, Νταή

 

Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Γιώργος Πανόπουλος): Μαρασίδη, Καρέτσου, Νταή, Οικονόμου, Καλοκαιρινού (Τόσσου)

 

ΑΕΚ (Χρήστος Χριστόπουλος): Κοτσιμπέλι, Μπίρλη, Τσελέντη, Παυλοπούλου, Ματζάνα (Μπαλντίδη, Κόλλια, Στεφάτου, Γεωργακοπούλου, Νίκα, Μπούτλα, Μεθενίτη, Αμούργη, Κανά)

 

Διαιτητές: Νικολά Ραδίσης& Γιάννης Ντζέλιας

 



Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Καραγιάννης