Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Ασταμάτητη η πρωταθλήτρια Μελίνα Γεωργίου



 

 

 

 

 

 

Η κορυφή στην κατηγορία των -46 κιλών, για δεύτερη σερί διεθνή διοργάνωση, έχει ονοματεπώνυμο και δεν είναι άλλο από αυτό της Μελίνας Γεωργίου. Ένα μήνα μετά το χρυσό στο Presidents Cup Europe που έγινε στην Τουρκία, η νεαρή πρωταθλήτρια κατέκτησε την πρώτη θέση 🥇 και στο ισχυρό διεθνές τουρνουά Bulgaria Open που έγινε στη Σόφια. 

🔹 Με τη στήριξη της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας στο χώρο της λογιστικής και φοροτεχνικής συμβουλευτικής, της Artion A.E., η Γεωργίου κατέκτησε την πρώτη θέση σε μια κατηγορία όπου αγωνίστηκαν συνολικά 16 αθλήτριες.
🔹 Με την καθοδήγηση του δασκάλου και ομοσπονδιακού προπονητή Θοδωρή Ζηνέλη η Γεωργίου, σημείωσε τέσσερις νίκες, όλες με σκορ 2-0. Επικράτησε κατά σειρά της Τκατς από την Ουκρανία, της Μπαρόζο από την Πορτογαλία που ήταν Νο-1 στο ταμπλό, της Ουλουόι από την Τουρκία (την είχε νικήσει και στον τελικό του Presidents Cup), ενώ στον τελικό επικράτησε 7-0, 5-3 της Φινλανδής Σουσιλουότο. 
🔹 Η #ARTION και το 2023 στηρίζει τις προσπάθειες της Μελίνας Γεωργίου, η οποία να θυμίσουμε ότι έχε εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21 που θα γίνει το Νοέμβριο στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

*Ζηνέλης και Γεωργίου κατάγονται από την Ευρυτανία