Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Το “ευχαριστώ” του Νίκου Αυλωνίτη στο απερχόμενο Δ.Σ.


Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας, Νίκος Αυλωνίτης, με αφορμή τις εκλογές της 6ης Μαρτίου, ευχαριστεί το απερχόμενο Δ.Σ. για όλα όσα πέτυχαν από κοινού αυτά τα χρόνια και εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους.

“Μαζί πετύχαμε πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια της κοινής πορείας μας. Πήραμε δύσκολες αλλά αναγκαίες αποφάσεις για να πάει μπροστά το αγαπημένο μας άθλημα. Εργαστήκατε σκληρά όλοι σας, δώσατε και την ψυχή σας για να τιμήσετε όλους εκείνους που σας είχαν εμπιστευτεί και θέλω να πιστεύω ότι τους βγάλατε ασπροπρόσωπους.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης. Το ελληνικό ποδόσφαιρο σάλας προοδεύει, τα πρωταθλήματά μας γίνονται ολοένα και καλύτερα χρόνο με το χρόνο και η συμβολή σας είναι τεράστια. Βγήκαμε αλώβητοι μέσα από προκλήσεις και δυσκολίες όπως ο κορονοϊός, δεν κάναμε βήμα πίσω, ούτε φοβηθήκαμε να πάρουμε όλα εκείνα τα μέτρα που θα μας κρατούσαν όρθιους.

Καλή επιτυχία σε όλους υποψηφίους των εκλογών για το νέο διοικητικό συμβούλιο και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε αρμονικά, να διαφωνούμε και να συμφωνούμε, με στόχο να παίρνουμε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις. Άλλωστε, η σύνθεση διαφορετικών απόψεων είναι εκείνη που θα μας πάει μπροστά”.

Πηγή:  epssalas.gr