Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Υποψήφιος στην ΕΠΣ Σάλας ο Νίκος Κωστής


Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στην ΕΠΣ Σάλας για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Υποψήφιος σύμβουλος θα είναι ο Νίκος Κωστής, Πρόεδρος του Καρπενήσι Futsal. Στις εκλογές κατέρχεται και ο Πρόεδρος της Λάρισας Futsal Χρήστος Παπαδημητρίου, με την ομάδα του να κερδίζει τις εντυπώσεις αν και "νεοφώτιστη" στη Futsal Super League και να παραμένει άνετα.
Πρόεδρος της Ενώσεως και εκ νέου υποψήφιος για (Ο μοναδικός) το αξίωμα του Προέδρου είναι ο Νίκος Αυλωνίτης.
Eκτός από τους Νίκο Κωστή και Χρήστο Παπαδημητρίου στις εκλογές ως υποψήφιοι σύμβουλοι κατέρχονται οι: Καλλιόπη Βεκρή, Δημήτρης Δαγκλής, Κώστας Δημακόπολος, Γιώργος Κατσάμπας, Απόστολος Κατσαρός, Τριανταφυλλιά Κολώτση, Θανάσης Μαντίκος, Νίκος Μητσόπουλος, Περικλής Παπαδόπουλος και Νικήτας Τζιούβελης.  
Θα εκλεγούν 8 και μαζί με τον Πρόεδρο Νίκο Αυλωνίτη θα συνθέσουν το νέο 9μελες συμβούλιο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Σάλας: "

Η ΠΕΠΣΣ ανακοινώνει τους υποψήφιους της για τη θέση του Προέδρου, για τις θέσεις των Μελών του Δ.Σ., για τις θέσεις των Μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής και για τις θέσεις των Μελών της Πειθαρχικής Επιτροπής, όπως αυτές εγκρίθηκαν την 02/03/2023 από την ειδική εντεταλμένη από το Δ.Σ. της ΠΕΠΣΣ επιτροπή, ενόψει των αρχαιρεσιών της 06/03/2023.

Για τη θέση του προέδρου: 1) Αυλωνίτης Νικόλαος του Ευάγγελου.

Για τις θέσεις των μελών του Δ.Σ.: 1) Βεκρή Καλλιόπη του Αντωνίου, 2) Δαγκλής Δημήτριος του Ιωάννη, 3) Δημακόπουλος Κωνσταντίνος του Γεωργίου, 4) Κατσάμπας Γεώργιος του Βασιλείου, 5) Κατσαρός Απόστολος του Λουκά, 6) Κολώτση Τριανταφύλλη του Νικολάου, 7) Κωστής Νικόλαος του Κωνσταντίνου, 8) Μαντίκος Αθανάσιος του Θεόδωρου, 9) Μητσόπουλος Νικόλαος του Ιωάννη, 10) Παπαδημητρίου Χρήστος του Κωνσταντίνου, 11) Παπαδόπουλος Περικλής του Ιωάννη και 12) Τζιούβελης Νικήτας του Μαρίνου.

Για τις θέσεις της Εξελεγκτικής Επιτροπής: 1) Βαρυπάτης Κωνσταντίνος του Αλέξανδρου, 2) Γκοβάτσος Ιωάννης του Νικόδημου και 3) Κασσελάκη Στυλιανή-Χριστίνα του Ματθαίου.

Για τις θέσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής: 1) Αγγελόπουλος Ιωάννης-Δρόσος του Ηλία, 2) Δημητριάδης Ιωάννης του Χρήστου και 3) Τσαγκαράκη Δόξα του Κωνσταντίνου.