Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Η πρώτη φετινή παρουσία των οδηγών της ΑΛΑΚ


Κώστας Τσιάκας και Νίκος Ντουφεκιάς βρέθηκαν στο Ηράκλειο για τον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift το Σαββατοκύριακο 18 και 19/3.    

Η ενημέρωση της ΑΛΑΚ μέσω του Προέδρου Στάθη Φέγγου:

"Λήξη του αγώνα drift στο Ηράκλειο και ώρα επιστροφής στη βάση. 
Ο Kostas Tsiakas είχε καλή παρουσία καθ’ολη διάρκεια του διήμερου και φαινόταν ότι βρίσκει καλή ροή από τα δοκιμαστικά κι όλας.Στα μονά βαθμολογημένα πήρε την έκτη καλύτερη βαθμολογία ανάμεσα σε 32 πολύ δυνατά αυτοκίνητα της κατηγορίας PRO1 και του έδωσε το δικαίωμα να αποφύγει την πρώτη μάχη και να περάσει κατευθείαν στη δεύτερη όπου αποκλείστηκε μετά από μικρά λάθη στη 16αδα.Έδειξε όμως ότι το πρωτάθλημα γι αυτον έχει καλό μέλλον
Ο Nikos Doufekias ταλαιπωρήθηκε από νωρίς, από τα δοκιμαστικά κι ολας από κάποια προβλήματα με την πίεση του Τούρμπο και δε μπόρεσε να βρει τη λύση και αποκλείστηκε αφού δεν μπόρεσε να πάρει βαθμολογία.Έχει βέβαια τα δικαιολογημένα παράπονα του από την διοργάνωση αφού δεν τον άφησαν να κάνει όλα τα δοκιμαστικά που δικαιούνταν ώστε να μπορέσει ο μηχανικος και ο προγραμματιστής να βρει την λύση.
Ραντεβού στον επόμενο αγώνα σε περίπου 3 βδομαδες στη Λαμια."

Ο Κώστας Τσιάκας αναφέρει για την προσπάθεια του: 
"Επιστροφή λοιπόν στην βάση μας μετά απο ένα πολύ δύσκολο αγώνα στην Κρήτη ίσως στον πιο κορυφαίο αγώνα που έχουμε τρέξει όσο καιρό κατεβαίνουμε στους αγώνες ανταγωνιστήκαμε με παλιούς και νέους οδηγούς και αυτό μας εκανε ν’αποκτήσουμε μια μεγάλη εμπειρία που δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ..Στα αγωνιστικά καταφέραμε ανάμεσα σε 34 συμμετοχές με κυριολεκτικά θηρία αυτοκίνητα και δυνατούς οδηγούς να σταθούμε αξιοπρεπώς και να πάρουμε το 6 βαθμολογημένο με 82 βαθμούς ..Αυτο το καλο βαθμολογημένο μας έδωσε την δυνατότητα να περάσουμε απευθείας στην 16 αδα…Στην μάχη όμως με τον φίλος μας Τσαγκαράκη είχαμε μια ατυχία με το αυτοκίνητο και δυστυχώς μας στέρησε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στα προημιτελικά….Θέλω να πω γι’αυτό το ταξίδι ένα μεγαλό ευχαριστώ στην ομάδα μου που έτρεξε για εμένα για να είμαι έτοιμος και σε ποιόν άλλο στους χορηγούς μας που μας βοηθάνε:Γιάννης Ματζιούτας τεχνικό γραφείο Σπύρος Κάππας οικοδομικές εργασίες,cinema cafe,Racing club Χουσιάδας,Συνεργείο αυτοκινήτων Κορέτζελος Θανάσης..
Δίνουμε ραντεβού τον Απρίλιο στην Λαμία"




Ο Νίκος Ντουφεκιας έγραψε για τον πρώτο του αγώνα: "
Εμείς θέλαμε , αυτό όχι !
Καλησπέρα !
Πρώτος μας αγώνας έπειτα από 4 χρονιά και από τη στιγμή που ξεφορτώσαμε το corolla στο λιμάνι του Ηρακλείου, κάτι απλό αλλά τόσο σημαντικό τελικά , δεν μας άφησε να κάνουμε ούτε ένα πέρασμα .
Σίδερα είναι αυτά , ας χαλάνε κι εμείς εδώ είμαστε να τα ξανά φτιάχνουμε !
Πλέον ήρθε η στιγμή να ευχαριστήσω τους χορηγούς, τους φίλους που έκαναν τοοοσο δρόμο για να είναι εκεί δίπλα μας , αλλά και όσους έβαλαν το "χέρι" τους έτσι ώστε να ζωντανέψει ξανά αυτός μου ο πόθος!
Xristos Galanis , που είναι πολλααααα τα χρόνια και είναι σημαντικό κομμάτι η "ομάδα" να μένει αναλλοίωτη στο χρονο, πάντα εκεί  να κάνει αυτό που ξέρει καλά ως spotter, μηχανικός, ψυχολόγος και τέλος , φίλος!
Κώστας Ανδρεάκης , που πιστεύω ότι ακόμη βάζει κολλύριο στα μάτια έπειτα από τοοοοσα μερόνυχτα που φάγαμε δύο μας στην Αθήνα!
Kostantinos Goumas , ένας πρώτα Άνθρωπος, με Α κεφαλαίο , και έπειτα ο νο1 ηλεκτρολόγος που μας άνοιξε το μαγαζί του στη Μαγούλα σαν να μας ήξερε χρόνια και απλά μας "έσωσε" !
George Kantlis που κι αυτός έβαλε το χέρι του στα ηλεκτρολογικά και όχι μόνο !
Stathis Nikolopoulos , ο Πατρινός φανοποιος έπειτα από συνεργασία με το φίλο Γιώργος Σπηλιόπουλος  που μας μεταμόρφωσε το corolla σε τερατακι με την φανοποιια του!
Takis Georgiadis , ο προγραμματιστής που όλοι γνωρίζουμε , πάντα εκεί για να επέμβει σε κάθε δυσκολία !
Special thanks:
#Peccato_premium_quality Μπαμπης Μπισιωτης
#Saloon_park Nikos Kodopanos
#Racing_club_housiadas Thanasis Housiadas
#VITALIS_pool_spa_watertreatment. Μια καινούρια χορηγία , ένας ξεχωριστός άνθρωπος που είναι φέτος δίπλα μου, και μαζί θα κάνουμε πολλά!
Μήτσος Γιαταγάνας ευχαριστούμε πολύ για την άψογη φιλοξενία φίλε !
Ραντεβού στον επόμενο Πανελλήνιο αγώνα στην κοντινή Λαμία , όπως πρέπει αυτή τη φορά τον Απρίλιο!"
 
Πηγή: ΑΛΑΚ