Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Νίκη-ανάσα για τον Λεβαδειακό του Λιάγκα


Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας, που πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση κι επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης», για την 26η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε ο Λεβαδειακός τις υποχρεώσεις του για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, παίρνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο απέναντι στον ΟΦΗ.

Η ομάδα μας έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και το τελικό σκορ μοιάζει φτωχό σε σχέση με την εικόνα του αγώνα. Το 1-0 έγινε με αυτογκόλ του Διαμαντή στο 21′, ενώ στο 27′ ο Νίκας έκανε το 2-0 μετά από ασίστ του Γιαννιώτα.

Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη έβγαλαν τρομερό πάθος και δημιούργησαν αρκετές ακόμα σημαντικές ευκαιρίες για να δώσουν μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη του Λεβαδειακού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός (Πετράκης): Γκροφ, Χάμοντ, Βινίσιους, Τσάπρας, Σαχπεκίδης (79’ Σκβάρκα), Νίκας (79’ Δούμτσιος), Μεχία (66’ Μπελμόντ), Γιαννιώτας (72’ Γερεμέγεφ), Λιάγκας, Παναγιώτου, Παζ

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Μπιφουμά (57’ Τσιλιανίδης), Θοράρινσον, Διαμάντης, Πασαλίδης, Μοσκέρα (57’ Γκρόνινγκ), Ντιουσέ, Μπάκιτς, Τοράλ (19′ Περέα), Ντίκο (79’ Τζου)

Πηγή:  www.levadiakosfc.gr