Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

«Σας περιμένουμε 4-5 Μαρτίου στο Κολυμβητήριο Καρπενησίου»


Το Καρπενήσι ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τη μεγάλη χειμερινή γιορτή των Masters της κολύμβησης, τους Χειμερινούς Αγώνες, που θα φιλοξενηθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης «Παύλος Μπακογιάννης» (πισίνα 25μ), το διήμερο 4-5 Μαρτίου 2023.

Τους Χειμερινούς Αγώνες Masters διοργανώνει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας με την Περιφερειακή της Επιτροπή Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας και του Δήμου Καρπενησίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας, Αριστείδης Τασιός, τόνισε σχετικά:

«Μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση ‘έρχεται’ στο Καρπενήσι. Σε ένα πραγματικά στολίδι της πόλης, το κλειστό κολυμβητήριο. Καλώ όλους τους κατοίκους να έρθουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες, να απολαύσουν τους αγώνες, στους οποίους θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 200 κολυμβητές και κολυμβήτριες, και θα πρόκειται για μια γιορτή του αθλήματος. Υπηρετούμε πάντα το μεγάλο μας στόχο που είναι να καταστήσουμε την περιοχή τόπο φιλοξενίας μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων. Σας περιμένουμε 4-5 Μαρτίου στο Κολυμβητήριο Καρπενησίου».

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε τρεις ενότητες, το Σάββατο (4/3) το απόγευμα και την επομένη (Κυριακή 5/3) πρωί και απόγευμα.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος