Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Κβαρατσχέλια με 2.80, Ρεάλ-Λίβερπουλ με 3.40


Τσεκάρει το εισιτήριο με Κβαρατσχέλια η Νάπολι, για το θαύμα η Λίβερπουλ στη Μαδρίτη! Ανάλυση & προγνωστικά για τα παιχνίδια της Τετάρτης.

Την Τετάρτη η δράση στο Champions League συνεχίζεται. Η Νάπολι υποδέχεται την Άιντραχτ στο «Diego Armando Maradona» και έχει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά. Κυριάρχησε στην πρώτη αναμέτρηση, όπως μαρτυρούν και στατιστικά.

Τα xG ήταν 0.48 - 3.03(!) για τους «παρτενοπέι», η κατοχή μπάλας στο 33% - 67% και οι τελικές 5(1) - 17(10). Υπό αυτό το πρίσμα, το 2-0 υπέρ της Νάπολι μάλλον αδικεί την ιταλική ομάδα, ως προς το εύρος της επικράτησης της.

Ούτως ή άλλως η ομάδα του Σπαλέτι είναι φέτος απολαυστική, έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει τον τίτλο στην Serie A και έχει την άνεση να ρίξει το βάρος στο Champions League. Και δείχνει ότι μπορεί να φτάσει μακριά στη διοργάνωση. Κιμ και Ρασπαντόρι είναι εκτός πλάνου για τη ρεβάνς με την Άιντραχτ, αμφίβολος και ο Λοσάνο.

Δεν μπόρεσε να δείξει ανταγωνιστική η Άιντραχτ στο πρώτο ματς, δύσκολα θα το κάνει στη ρεβάνς. Αδυνατούσε να παρακολουθήσει τον ρυθμό της Νάπολι, είχε παθητικό ρόλο και από τη στιγμή που έμεινε με δέκα παίκτες (αποβολή Κόλο Μουανί) στο 58'... σχόλασε ο γάμος.

Δίνει μάχη Ευρώπης στην Bundesliga και εκεί θα κληθεί να ρίξει το βάρος στη συνέχεια. Πάει στον ιταλικό Νότο για τη ρεβάνς με τη Νάπολι δίχως τους Εμπιμπέ, Λίντστρομ, Βένιγκ, Μουανί, ενώ αμφίβολοι είναι οι Κνάουφ και Σο.

Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, εν προκειμένω ωστόσο είναι δύσκολο να «χτίσει» κανείς σενάριο ανατροπής. Αγωνιστικά δεν προκύπτει και η Νάπολι είναι έτοιμη για τα προημιτελικά. Το συνδυαστικό στοίχημα Νάπολι Over 1,5 γκολ & να σκοράρει ο Κβαρατσχέλια σε απόδοση 2.80 στο Bet Builder της Stoiximan.

Το πρόγραμμα με τις ρεβάνς της Τετάρτης περιλαμβάνει και μια σπουδαία αναμέτρηση στο Santiago Bernabeu. Αυτή ανάμεσα σε Ρεάλ και Λίβερπουλ. Με τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης για τους «μερένγκες» μετά τη μυθική νίκη τους με σκορ 5-2 στο Anfield!

Εκεί όπου οι «κόκκινοι» προηγήθηκαν 2-0 στο 14', για να έρθει η συγκλονιστική ανατροπή από την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι. Βινίσιους και Μπενζεμά πέτυχαν από δύο τέρματα, ένα πρόσφερε ο Μιλιτάο και πλέον οι Μαδριλένοι είναι με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά. Μοναδικό πρόβλημα ενόψει της ρεβάνς, ο τραυματίας Αλάμπα.

Δεν την πιάνεις πουθενά φέτος τη Λίβερπουλ. Ικανή να κερδίσει... 7-0 τη Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ και «καπάκι» να χάνει 1-0 από τη Μπόρνμουθ. Δύο ακραίες συμπεριφορές, που εν πολλοίς χαρακτηρίζουν τη φετινή εικόνα της ομάδας του Κλοπ.

Λίγο οι τραυματισμοί, λίγο το «άδειασμα» μετά από μια τετραετία που παίζει στα... κόκκινα, η φετινή Λίβερπουλ δεν έχει τον κυριαρχικό χαρακτήρα ούτε την αποτελεσματικότητα των προηγούμενων ετών. Εκτός κούρσας τίτλου στην Premier League και πλέον μισό βήμα από την έξοδο και στο Champions League. Ντίας, Γκόμες, Ράμσεϊ και Τιάγκο είναι εκτός μάχης. Αμφίβολος ο Κεϊτά.

Η Λίβερπουλ είναι πάντα ποιοτική και ικανή για όλα. Αν είχε μια άλλη ομάδα απέναντι της, ίσως υπήρχαν και τα περιθώρια ανατροπής. Όμως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και δεν χρειάζεται ανάλυση τι σημαίνει αυτό.

Εντούτοις πάμε για ένα παιχνίδι ανοιχτό και με φάσεις, ειδικά από τη στιγμή που οι «κόκκινοι» πρέπει να σκοράρουν μίνιμουμ τρία γκολ στη Μαδρίτη... Το συνδυαστικό στοίχημα Over 2,5 γκολ & να σκοράρει ο Γκάκπο σε απόδοση 3.40 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.