Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Μπασκετικές Προβλέψεις(24/3)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες συνεχίζουμε επιτυχημένα τη διαδρομή μας στις προβλέψεις της Ευρωλίγκα κι αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση μεταξύ της Μονακό και της Βαλένθια

Πέντε στροφές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου και στη Μονακό εμφανίστηκε το <<καθιερωμένο>> ετήσιο θέμα με τον Μάικ Τζέιμς. Εδώ και δύο εβδομάδες ο σταρ της Μονακό υπέπεσε σε παράπτωμα καθώς εντοπίστηκε από τους υπεύθυνους του συλλόγου σε κατάσταση πλήρους μέθης με αποτέλεσμα να τελεί υπό τιμωρία και να μην έχει αγωνιστεί στα τελευταία παιχνίδια. Αυτό ουδόλως επηρέασε τους Μονεγάσκους, οι οποίοι έχουν παγιωθεί στην πρώτη τετράδα και κυνηγούν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Δεν υπάρχουν απουσίες για τους γηπεδούχους πλην αυτής του Τζέιμς. 
 
Η Βαλένθια πέτυχε τεράστια νίκη επί της Φενέρ κι εξακολουθεί να έχει ελπίδες για την είσοδο στα πλέι οφ. Όμως η ομάδα της περιοχής του Λεβάντε μαστίζεται από προβλήματα τραυματισμών σημαντικών παικτών της, όπως είναι ο Αλεξάντερ κι ο Πρέπελιτς,μαζί με τον ανενεργό εδώ κι αρκετό χρονικό διάστημα Βαν Ρόσομ. Παρόλα αυτά οι Βαλενθιάνοι είναι καλό σύνολο και πολύ μαχητικοί και θα εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους στους τελευταίους πέντε αγώνες. 
Αναμένεται σκληρό παιχνίδι με τους δύο αντιπάλους να έχουν ισχυρό κίνητρο. 
 

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΑΓΩΝΑ UNDER 165.5 ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 

 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)