Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Μπασκετικές Προβλέψεις(17/3)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες μπαίνουμε στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκα με την ανάλυση του αγώνα Μπαρτσελόνα-Ερυθρός Αστέρας

Μάχη για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ δίνει η Μπαρτσελόνα μαζί με τη Φενέρ και τη Μονακό. Το σύνολο του κόουτς Γιασκεβίτσιους γνώρισε δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες από Ολυμπιακό και Φενέρ, γεγονός που δυσκόλεψε το έργο του. Μονόδρομος η νίκη με τους Σέρβους που ρεαλιστικά δεν έχουν πλέον στόχους. Η Μπάρτσα δεν έχει αποδόσει φέτος με βάση τις δυνατότητες της και η ενδεχόμενη απουσία της ομάδας από τους φετινούς τίτλους θα σημάνει και δραστικές αλλαγές το καλοκαίρι. 
 
Ο Ερυθρός Αστέρας μετά το κακό ξεκίνημα στη σεζόν έκανε μια μεγάλη προσπάθεια να επανέλθει σε τροχιά οκτάδας. Η ήττα όμως στο ΟΑΚΑ την περασμένη εβδομάδα ουσιαστικά αποτέλεσε το τέλος κάθε ελπίδας για τη Σερβική ομάδα. Εν μέσω οικονομικών προβλημάτων και αναμενόμενων αλλαγών στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς, το συγκρότημα του κόουτς Ιβάνοβιτς θα παραταχθεί στη Βαρκελώνη χωρίς σκοπιμότητα, παίζοντας ελεύθερο μπάσκετ. 
 
Αναμένεται ανοικτό κι ενδιαφέρον παιχνίδι όπου είναι πιθανό οι επιθέσεις να έχουν τον πρώτο λόγο. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΑΓΩΝΑ ΟΒΕΡ 157.5 ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90...

 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)