Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Κ16: ΕΠΣ Άρτας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 4-0

Νίκη άνευ βαθμολογικής σημασίας για την ΕΠΣ Άρτας, που επιβλήθηκε με το ευρύ 4-0 της φιλότιμης ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22/3 στο Δημοτικό Στάδιο Κεραμάτων Άρτας. Ήταν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων (Κ16), αρχίζοντας στις 14:30.

Η Άρτα του Δημήτρη Θόδη πέτυχε δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο και πανηγύρισε τη νίκη γοήτρου. Σκόρερ χρίστηκαν τέσσερις διαφορετικοί ποδοσφαιριστές. Οι Αρτινοί βρίσκονται στην 3η θέση, στην οποία και θα τερματίσουν με 6 πόντους, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Η Ευρυτανία των Δημήτρη Αντωνίου και Γιώργου Χρυσαφόπουλου κατάφερε να διατηρήσει το σκορ σε «τίμια» επίπεδα, προσπαθώντας για ένα ακόμη ματς για το καλύτερο δυνατό. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ακόμη σκοράρει κάποιο γκολ και ούτε αποσπάσει κάποιον βαθμό, με τη συμμετοχή και την προσπάθεια τους να αποτελεί επιτυχία από μόνη της.

Οι δυο ομάδες ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους την Τετάρτη 29 Μαρτίου. Η Άρτα θα παίξει στην έδρα της με την πρώτη Αιτωλοακαρνανία και η Ευρυτανία στο Καρπενήσι με τη δεύτερη Φωκίδα.

 

Τέλος τα εκτός

Η Ευρυτανία ολοκλήρωσε τις εκτός έδρας αναμετρήσεις της, ταξιδεύοντας προηγουμένως σε Άμφισσα και Αγρίνιο.

 

Αδιάφορο παιχνίδι

Οι δυο ομάδες δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο, καθώς την πρόκριση και την 1η θέση έκρινε το άλλο ματς της ημέρας ανάμεσα σε Αιτωλοακαρνανία και Φωκίδα, που έληξε με 1-0.

 

Ψάχνουν το γκολ

Οι «μαύροι» θα αναζητήσουν την τελευταία αγωνιστική το πρώτο τους τέρμα, έχοντας δεχτεί 24 συνολικά.

 

Παίχτης από Ραπτόπουλο


 

Την πρώτη του εμφάνιση με την ΕΠΣΕ έκανε ο Σωκράτης Ζαραϊδώνης (Φωτογραφία), γεννηθείς το 2007. Μάλιστα προχτές πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη Δόξα Ραπτοπούλου κόντρα στο Βελούχι.

 

Αλλαγή διαιτητή

Παύλος Αναγνωστάκης και Δημήτρης Χουλιαράς άλλαξαν ρόλους στο παιχνίδι Κ16.

 


Δυο σε κάθε ημίχρονο

Στο πρώτο ημίχρονο η Άρτα έφτασε στο 2-0. Σκόρερ χρίστηκαν οι: Κωνσταντίνος Δήμος στο 13΄με σουτ μετά από απόκρουση του Μύρωνα Μπουμπουρή σε σουτ του Θωμά Μπακοδήμου και Δημήτρης Ράικος στο 28΄ με κεφαλιά μετά από χτύπημα φάουλ του Κωνσταντίνου Δήμου.

Στο 53΄ ο Λάζαρος Γκίκας με προσωπική ενέργεια έκανε το 3-0 και το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε από τον Παναγιώτη Γκούβελο λίγο αργότερα (56΄) με σουτ εντός περιοχής.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Άρτα (Δημήτρης Θόδης): Μαλάμης, Παπαγεωργίου(64΄ Σταύρος), Μπουζάνης, Ράικος, Αθανασούλας, Τσαμπούλας, Μπακοδήμος(64΄ Παππάς), Νούτσος(53΄ Τσώλη), Γκότζα(53΄ Γκούβελος), Δήμος, Γκίκας(64΄ Καραπάνος)

 

Ευρυτανία (Δημήτρης Αντωνίου& Γιώργος Χρυσαφόπουλος): Μπουμπουρής, Καραγιάννης, Γεννισαρόπουλος(61' Ζαραϊδώνης), Τριανταφυλλόπουλος, Χρυσικός, Καλύβας(46΄ Παπαϊωάννου), Κουρλός, Σεριανάι(46΄ Ντάλλας), Καλογιάννης, Τσιλίκας(19΄ Καγκαράς), Καρφής(61΄ Λιάγκος)

 

Διαιτητής: Δημήτριος Χουλιαράς (ΣΔΠ Πρέβεζας-Λευκάδας)

1ος Βοηθός: Γρηγόριος Κέφης (ΣΔΠ Πρέβεζας-Λευκάδας)

2ος Βοηθός: Παύλος Αναγνωστάκης (ΣΔΠ Πρέβεζας-Λευκάδας)

 














Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Αντωνίου& artagoal.gr