Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Κ14: ΕΠΣ Άρτας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 4-1

Δύσκολα έβαλε για μεγάλο χρονικό διάστημα στη γηπεδούχο Άρτα η Ευρυτανία, η οποία ηττήθηκε τελικά με 4-1.

Η αναμέτρηση ήταν για το Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων (8ος Όμιλος) και έγινε την Τετάρτη 22 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο Κεραμάτων Άρτας, αρχίζοντας στις 12:00.

Η Άρτα του Δημήτρη Θόδη με αντεπίθεση διαρκείας στο β΄ μέρος ξεπέρασε το εμπόδιο του Ευρυτανικού συγκροτήματος και παραμένει στο «κόλπο» της πρόκρισης. Ο Δημήτρης-Μάριος Κοντός σκόραρε δυο φορές και έφτασε τα 4 γκολ στη διοργάνωση. Η ΕΠΣΑ έχει 12 πόντους (4 νίκες-1 ήττα) και βρίσκεται στη 2η θέση.

Η Ευρυτανία των Γιώργου Χρυσαφόπουλου και Δημήτρη Αντωνίου έκανε μια ακόμη θετική εμφάνιση απέναντι σε δυνατότερη Ένωση. Προηγήθηκε με τον Βασίλη Μουρτογιάννη και «κόντραρε» για μεγάλο διάστημα τους γηπεδούχους. Οι «πράσινοι» παραμένουν τελευταίοι χωρίς πόντο.

Για την επόμενη (6η) και τελευταία αγωνιστική την Τετάρτη 29 Μαρτίου οι Αρτινοί θα υποδεχτούν την Αιτωλοακαρνανία και οι Ευρυτάνες τη Φωκίδα.

 

Διεκδικεί πρόκριση

Η Άρτα θέλει νίκη απέναντι στην Αιτωλοακαρνανία εκτός έδρας για την τελευταία αγωνιστική, ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση. Οι Αιτωλοακαρνάνες έχουν κάνει το 5 στα 5, με το 2-1 του α΄ γύρου να χωρίζει τις δυο ομάδες.

 

Η παρουσία των παραγόντων

Ο Πρόεδρος της επιτροπής μικτών ομάδων Δημήτρης Αθανασόπουλος και το επίτιμο μέλος και μέλος της ίδιας επιτροπής Διονύσης Βονόρτας συνόδεψαν για μια ακόμη φορά τις μικτές μας.

 

Μπροστά με Μουρτογιάννη


 

Με εντυπωσιακή μακρινή εκτέλεση φάουλ ο Βασίλης Μουρτογιάννης (Φωτογραφία) άνοιξε το σκορ για την Ευρυτανία στο 17΄. Ο Δημήτρης-Μάριος Κοντός ισοφάρισε στο 35΄ για τους Αρτινούς με κεφαλιά.

 


Δεν άντεξε

Με γκολ των: Δημήτρη-Μάριου Κοντού στο 58΄, Βασίλη Γείτονα στο 61΄ και Χρυσόστομου Παπαγιάννη στο 66΄ το συγκρότημα του Δημήτρη Θόδη έφτασε στο τελικό 4-1.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Άρτα (Δημήτρης Θόδης): Κουρκούτας, Παπαγιάννης(73΄ Πλούμπης), Μποτίλιας, Μαρέτας, Χρήστου, Χαβέλας, Μπουζάνης, Χασκής, Κοντός(67΄ Βάντζος), Κρεμπούνης(54΄ Γείτονας), Πανάκης

 

Ευρυτανία (Γιώργος Χρυσαφόπουλος& Δημήτρης Αντωνίου): Δρίβας, Λαμπαδάρης, Τριανταφυλλόπουλος Γ., Γεωργόπουλος, Κεχριμπάρης, Κουτρομάνος, Τριανταφυλλόπουλος Β., Μουρτογιάννης(73΄ Πιστιόλης), Τριανταφύλλου(41΄ Μούτσελος), Μπαρμπούτης(73΄ Ζωχάκης), Ράικος(67΄ Μπόνιας)

 

Διαιτητής: Παύλος Αναγνωστάκης (ΣΔΠ Πρέβεζας-Λευκάδας)

1ος Βοηθός: Δημήτριος Χουλιαράς (ΣΔΠ Πρέβεζας-Λευκάδας)

2ος Βοηθός: Γρηγόριος Κέφης (ΣΔΠ Πρέβεζας-Λευκάδας)

 





















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες:  Δημήτρης Αντωνίου& artagoal.gr