Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Κ14: ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 3-0

Μια ακόμη φιλότιμη προσπάθεια για τους ποδοσφαιριστές κάτω των 14 της ΕΠΣ Ευρυτανίας, που γνώρισαν την ήττα από τους αντίστοιχους της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας με 3-0.

Η αναμέτρηση ήταν εξ αναβολής στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων (8ος Όμιλος), αρχίζοντας στις 12:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αγρινίου. Μια εβδομάδα πριν οι δυο Ενώσεις είχαν «κοντραριστεί» και στο Καρπενήσι.

Η Αιτωλοακαρνανία του Γιάννη Ντζιβανάκη έκανε τέσσερις τις νίκες στη διοργάνωση και είναι το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση, η οποία όπως όλα δείχνουν θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Άρτα. Ο Αουρέλιο Σέφα ήταν ξανά επιθετικός πρωταγωνιστής, φτάνοντας στην επίτευξη δυο γκολ Οι γηπεδούχοι με 12 πόντους οδηγούν την «κούρσα» του ομίλου.

Η Ευρυτανία των Γιώργου Χρυσαφόπουλου και Δημήτρη Αντωνίου έχει αρκετά θετική παρουσία στον θεσμό απέναντι σε ισχυρότερες ΕΠΣ. Οι «πράσινοι» περιόρισαν κατά πολύ τον αντίπαλο παρά τη διαφορά δυναμικής και παραστάσεων. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν χωρίς βαθμό, έχοντας σκοράρει δυο φορές στα εντός έδρας τους ματς.

Για την επόμενη (5η) αγωνιστική οι Αιτωλοακαρνάνες θα υποδεχτούν τη Φωκίδα, ενώ οι Ευρυτάνες ολοκληρώνουν στην Άρτα τα εκτός έδρας τους παιχνίδια.

 

4Χ4

Η Αιτωλοακαρνανία έκανε το 4 στα 4 και είναι το φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Την τελευταία (6η) αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Άρτα, η οποία έχει 3 πόντους λιγότερους.

 

Η μόνιμη 3αδα

Για ένα ακόμη ματς Δημήτρης Αθανασόπουλος, Νίκος Δροσίνης και Διονύσης Βονόρτας βρέθηκαν στο πλευρό των μικτών ομάδων.

 

Ανταγωνιστική ΕΠΣΕ

Σε όλα τα της τα ματς η ομάδα των Δημήτρη Αντωνίου και Γιώργου Χρυσαφόπουλου έχει καταφέρει να διατηρήσει μια αρκετά αξιοπρεπή εικόνα.

 

Η διαμόρφωση του σκορ

Το ημίχρονο έληξε με 2-0 υπέρ των γηπεδούχων με γκολ των: Αουρέλιο Σέφα και Έντρι Γκοτζάι στο 30΄ και στο 39΄ αντίστοιχα. Στο β΄ μέρος και συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό ο Σέφα (Είχε σκοράρει χατ-τρικ μια εβδομάδα πριν στο Καρπενήσι) με το 2ο του προσωπικό γκολ «έγραψε» το 3-0.

 

Κίτρινες Κάρτες

Λαγός

 

Συνθέσεις Ομάδων

Αιτωλοακαρνανία (Γιάννης Ντζιβανάκης): Μελικώκης, Μπρούνος, Λαγός(41΄ Ρετουνιώτης), Τσάκαλος(74΄ Ντελής), Ζέλιος, Σωτηρόπουλος, Μπακάλης, Κουτσομπίνας(50΄ Τσατσαράγκος), Δεματάς(29΄ Γκοτζάι), Σέφα, Ανδρεόπουλος(50΄ Τσούνης)

 

Ευρυτανία (Γιώργος Χρυσαφόπουλος& Δημήτρης Αντωνίου): Δρίβας, Λαμπαδάρης, Τριανταφυλλόπουλος Γ., Γεωργόπουλος(65΄ Μπούκας), Κεχριμπάρης, Κουτρομάνος, Τριανταφυλλόπουλος Β.(53΄ Μπόνιας), Μουρτογιάννης(65΄ Ζωχάκης), Τριανταφύλλου, Μπαρμπούτης(65΄ Πιστιόλης), Ράικος(53΄ Κολοκώτσιος)

 

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τηλιγάδας (ΣΔΠ Αχαΐας)

1ος Βοηθός: Παύλος Μπαλαρούτσος (ΣΔΠ Αχαΐας)

2ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Κουβελάς (ΣΔΠ Αχαΐας)

 












Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος