Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Νέες επιτυχίες για τον Α.Σ. Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας (Zarmakoupis Fight Club)


Ο Α.Σ. Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας (Zarmakoupis Fight Club) των Νίκου και Σταύρου Ζαρμακούπη το διήμερο 4 και 5 Φεβρουαρίου έλαβε μέρος με μεγάλη επιτυχία στο Athina Open Cup Kick Boxing.

Μαρία Κονιαβίτη, Βασιλεία Ασπροποταμίτη και Χαράλαμπος Ζαχαράκης κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο, η Εβιάνα Καράμπελα το αργυρό και η Βασιλεία Κατσακιώρη το χάλκινο. Ηλίας Τρίκκας και Ανδρονίκη Μπαρμπούτη κατέκτησαν ζώνη, κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση στην βραδιά επίλεκτων .

 Διαβάστε την ανακοίνωση :

«Με 7 αθλητές έλαβε μέρος ο σύλλογος μας Α.Σ ΤΚΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ (FIGHT CLUB ZARMAKOUPIS) το σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο ATHINA OPEN KICKBOXING που έλαβε μέρος στο κλειστό γήπεδο Xαϊδαρίου με διοργανωτή τον κύριο Ζαχαριουδάκη Μάνο.

Το Σάββατο 04/02 οι αθλητές μας ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ και ΤΡΙΚΚΑΣ ΗΛΙΑΣ πάλεψαν για την ζώνη του ATHINA OPEN σε μια βραδιά επίλεκτων αθλητών της WAKO και κατάφεραν και οι δυο να επικρατήσουν και να επιστρέψουν με την ζώνη στο Καρπενήσι!

Την Κυριακή 05/02 οι αθλητές μας ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ , ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΙΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ , ΚΟΝΙΑΒΙΤΗ ΜΑΡΙΑ , ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΕΒΙΑΝΝΑ και ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ δήλωσαν παρόν με εξαιρετική εμφάνιση στο διασυλλογικό πρωτάθλημα του ATHINA OPEN λαμβάνοντας διακρίσεις και εμπειρίες για την αγωνιστική τους πορεία.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για τις εξαιρετικές επιδόσεις καθώς και στον κύριο Ζαχαριουδάκη Μάνο για την άρτια διοργάνωση!»