Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Xάαλαντ στο 2.92 μέσα στη Λειψία!


Σκληρό καρύδι για την Ίντερ η Πόρτο, ο Χάαλαντ κάνει τη διαφορά για την Σίτι στη Λειψία. Ανάλυση και προγνωστικά.

Ίντερ και Πόρτο διεκδικούν ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League, με την «μονομαχία» να ξεκινάει από το Μιλάνο. Σε όμιλο με Μπάγερν Μονάχου, Μπαρτσελόνα και Βικτόρια Πλζεν, η Ίντερ κατάφερε να πάρει την πρόκριση από τη δεύτερη θέση. Αφήνοντας εκτός συνέχειας της διοργάνωσης τους Καταλανούς.

Επιτυχία που της άνοιξε την όρεξη για ευρωπαϊκή διάκριση. Ειδικά από τη στιγμή που βρίσκεται στο -15 από την πρωτοπόρο Νάπολι στη Serie A και οι βλέψεις για τίτλο έχουν εξανεμιστεί, η ομάδα του Μιλάνου μπορεί να ρίξει το βάρος στο Champions League. Είναι σε καλή κατάσταση και μετά την διακοπή μετράει 6Ν-2Ι-1Η στο πρωτάθλημα και δύο προκρίσεις στο Κύπελλο επί των Πάρμα και Αταλάντα.

Η Πόρτο πήρε την πρώτη θέση σε όμιλο με τις Μπριζ, Λεβερκούζεν και Ατλέτικο Μαδρίτης. Πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και η τελευταία φορά που ηττήθηκε σε όλες τις διοργανώσεις ήταν στις 21 Οκτώβρη και το 0-1 από τη Μπενφίκα.

Σε τρομερή κατάσταση εδώ και έξι εβδομάδες, μετράει 10 σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλα. Εντούτοις έχει τον ρόλο του κυνηγού στην πρτογαλικάη λίγκα, καθώς είναι δεύτερη, στο -5 από τους «αετούς» της Λισσαβώνας.

Σπουδαίο ματς στο Μιλάνο, σε ένα ζευγάρι που μάλλον είναι πιο αμφίρροπο από όσο φαντάζει. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & να σκοράρει ο Λαουτάρο Μαρτίνες σε απόδοση 3.80 στο Bet Builder της Stoiximan.

Λειψία και Μάντσεστερ Σίτι συγκρούονται στη Red Bull Arena. Η γερμανική ομάδα είναι ένα πρότζεκτ σε εξέλιξη εδώ και λίγα χρόνια. Ψάχνει εναγωνίως μια μεγάλη επιτυχία, έχει σωστή μεταγραφική πολιτική, ωστόσο δεν είναι εύκολο να διεκδικήσει τα σκήπτρα στη Γερμανία.

Πολύ περισσότερο να το κάνει στην Ευρώπη. Σε καλή κατάσταση μετά την διακοπή, μετράει 4Ν-2Ι-1Η και είναι 5η στη Bundesliga, στο -4 από την κορυφή. Στον όμιλο αντιμετώπισε τις Ρεάλ Μαδρίτης, Σαχτάρ Ντόνετσκ και Σέλτικ, παίρνοντας το δεύτερο εισιτήριο πρόκρισης πίσω από τους «μερένγκες».

Super Ενισχυμένη στη Stoiximan: Να σκοράρει ο Χάαλαντ και να νικήσει η Σίτι στο 2.92 από 2.25

σεζόν με σκαμπανεβάσματα για την Μάντσεστερ Σίτι. Παραμένει μια εξαιρετικά δυνατή ομάδα, όχι όμως το ίδιο αποτελεσματική. Παρά το γεγονός πως ο Χάαλαντ κάνει θραύση στην επίθεση, η συνεισφορά των γύρω του δεν είναι στα ίδια επίπεδα με τα προηγούμενα χρόνια.

Νίκησε την Άρσεναλ στο ντέρμπι τίτλου, γκέλαρε αμέσως μετά στο Νότιγχαμ και έμεινε στο -2 από την κορυφή της Premier League, με παιχνίδι περισσότερο. Έκανε περίπατο στους ομίλους και τερμάτισε άνετα στην πρώτη θέση με αντιπάλους Ντόρτμουντ, Σεβίλλη και Κοπεγχάγη.

Το Champions League αποτελεί τον διακαή πόθο της Σίτι εδώ και χρόνια. Δεν θα είναι απλή υπόθεση τα ματς με τη Λειψία, είναι όμως το φαβορί. Και μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στη Γερμανία. Το συνδυαστικό στοίχημα Over 2,5 γκολ & να σκοράρει +2 γκολ ο Χάαλαντ, σε απόδοση 4.10 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.