Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Διπλάσιο Stoiximan Master για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός!


Η ώρα της αλήθειας για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Φάληρο, η αντίδραση της ΑΕΚ και το μομέντουμ του ΠΑΟΚ! Ανάλυση και προγνωστικά.

ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης συγκρούονται το απόγευμα του Σαββάτου (17:30) στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Μετά από εννέα σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, η Ένωση ηττήθηκε στο ντέρμπι «Δικεφάλων» με σκορ 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Νάρεϊ και Κουλιεράκης σκόραραν στο 14' και το 62' αντίστοιχα, δεν βρήκε τις απαντήσεις η ομάδα του Αλμέιδα παρά το γεγονός πως... κέρδισε κατά κράτος στη στατιστική απεικόνιση του αγώνα. Στο -4 από την κορυφή με ένα ματς λιγότερο, η ΑΕΚ θέλει να κλείσει μόνο με νίκες την κανονική περίοδο, ώστε να πάει στα playoffs με αυξημένες πιθανότητες διεκδίκησης του τίτλου.

Σε καλή κατάσταση ο Αστέρας. Τρέχει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και τις ισοπαλίες κόντρα σε ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα. Στην 9η θέση με 24 βαθμούς, δεν έχει περιθώρια διάκρισης τη φετινή σεζόν, ωστόσο φτάνει στα playouts και εκεί μπορεί να παίξει τον ρόλο του ρυθμιστή στη μάχη της ουράς.

Σαφές προβάδισμα για την ΑΕΚ, που ψάχνει και αντίδραση μετά την ήττα στο ντέρμπι της Τούμπας. Ανώτερη ποιοτικά και με σαφώς περισσότερες λύσεις, έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στο ματς. Το συνδυαστικό στοίχημα να σκοράρει ο Γκατσίνοβιτς & ΑΕΚ Over 2,5 κόρνερ 1ο ημίχρονο σε απόδοση 5.40 στο Bet Builder της Stoiximan.

ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ έχουν το δικό τους... ραντεβού στους Ζωσιμάδες αργά το απόγευμα του Σαββάτου (19:00). Απογοητευτική η εικόνα στο πρώτο μισό της σεζόν για τους Ηπειρώτες, άλλη ομάδα από την διακοπή και μετά!

Διάστημα όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα μετράει δύο νίκες, μόλις μια ήττα -στις καθυστερήσεις από τον Παναθηναϊκό- και επτά ισοπαλίες. Εκ των οποίων οι πέντε σερί στα ισάριθμα τελευταία ματς. Μπορεί έτσι να πορευτεί με μεγαλύτερη ασφάλεια στο υπόλοιπο της σεζόν, αφού απέκτησε μια σχετική διαφορά ασφαλείας από την μάχη της ουράς.

Η νίκη με σκορ 2-0 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ δίνει στον ΠΑΟΚ μεγάλη ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια. Στα 17 ματς το αήττητο σερί του «Δικεφάλου» εντός συνόρων, γεγονός που κρατά εντός στόχων την ομάδα του Λουτσέσκου.

Φαβορί για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στο -7 από την κορυφή της Stoiximan Super League αλλά με τα playoffs να προσφέρουν το πεδίο... ανατροπής. Αρκεί ο ΠΑΟΚ να μην σκοντάψει μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου, με ένα μάλλον ευνοϊκό πρόγραμμα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι σκληρό καρύδι, ωστόσο ο ΠΑΟΚ έχει καταπληκτικό μομέντουμ και ψυχολογία στα ύψη. Το συνδυαστικό στοίχημα να σκοράρει ο Κωνσταντέλιας & να κερδίσει ο ΠΑΟΚ σε απόδοση 5.00 στη Stoiximan.

Ντέρμπι «αιωνίων» στο Φάληρο, κομβικής σημασίας για τη μάχη της κορυφής σε μία αναμέτρηση που έρχεται με… διπλάσιο Stoiximan Master καθώς την περασμένη Τρίτη δεν βρέθηκε κανείς νικητής στο Λίβερπουλ-Ρεάλ 2-5. Έτσι, όλο το ποσό μεταφέρεται στον αποψινό αγώνα!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 20.000€ εντελώς δωρεάν*

Ο Ολυμπιακός τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος, είναι στο -5 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και με νίκη ξαναμπαίνει πολύ δυνατά στην διεκδίκηση του τίτλου. Σε καλή κατάσταση οι «ερυθρόλευκοι», βρήκαν ρυθμό μεσοεπιθετικά όπως δείχνουν τα πρόσφατα 6-1 επί του Παναιτωλικού και το 3-0 απέναντι στη Λαμία.

Αήττητοι στα 15 τελευταία ματς πρωταθλήματος οι Πειραιώτες, με απολογισμό σε αυτό το διάστημα 10 νίκες και πέντε ισοπαλίες. Ακολουθεί η ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ωστόσο το 3-0 της ήττας του πρώτου αγώνα μοιάζει απίθανο να ανατραπεί και ούτως ή άλλως προτεραιότητα έχει το πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε την αγωνιστική του κοιλιά στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Γενάρη. Όταν αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ, ηττήθηκε στο πρωτάθλημα από τον «Δικέφαλο» και έφυγε με άδεια χέρια από την Τρίπολη.

Ωστόσο ανέκαμψε, ξαναβρήκε πατήματα και με τρεις σερί νίκες κόντρα σε Λαμία, Άρη και Βόλο επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας και οδηγεί την κούρα του τίτλου στο +4 από την ΑΕΚ, το +5 από τον Ολυμπιακό και το +7 από τον ΠΑΟΚ.

Προφανώς και η έκβαση της αναμέτρησης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια του «τριφυλλιού» να κόψει πρώτο το νήμα της Stoiximan Super League.

Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση για το πόσο μεγάλο είναι το ντέρμπι του Φαλήρου. Το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να αποτελέσει ορόσημο για τη συνέχεια της σεζόν των δύο ομάδων. Το συδνυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 2,5 & Under 4,5 οφσάιντ σε απόδοση 5.20 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.