Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Μπαρτσελόνα - Man. Utd με Super Ενισχυμένη στο 7.80


Με «όπλο» την άμυνα η Μπαρτσελόνα κόντρα στη Γιουνάιτεντ, ικανή για την έκπληξη η Μονακό στην έδρα της Λεβερκούζεν! Ανάλυση και προγνωστικά.

Μετά το Champions League, στη δράση επιστρέφει και το Europa League. Με τις Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να συνθέτουν δεδομένα το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι της φάσης των playoffs.

Ποιος να το έλεγε, αλλά οι Καταλανοί οδηγούν με ασφάλεια την κούρσα του τίτλου της La Liga με μεγάλο τους «όπλο» την άμυνα! Η ομάδα του Τσάβι είναι σε εξαιρετική κατάσταση μετά την διακοπή. Κατέκτησε το Super Cup Ισπανίας επικρατώντας της Ρεάλ στον τελικό, προχωράει στο Κύπελλο και μετράει έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Βρίσκεται στο +11 από την δεύτερη Ρεάλ και ο συντελεστής τερμάτων μετά από 21 αγωνιστικές είναι 43-7. Μεθοδική, με υπομονή στο χορτάρι, πολύ παιχνίδι κατοχής και αποτελεσματική, η Μπαρτσελόνα επιστρέφει σιγά σιγά στην... κανονικότητα. Μπουσκέτς και Ντεμπελέ είναι νοκ άουτ για την αναμέτρηση με τους Άγγλους.

Να σκοράρει: Λεβαντόφσκι και Μ. Ράσφορντ στο 7.80 από 5.80 στη Stoiximan!

Σαφώς βελτιωμένη είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί ημερών Τεν Χαχ. Ο Ολλανδός τεχνικός χρειάστηκε 2-3 μήνες μέχρι να βρει τα «κουμπιά» του ρόστερ του. Από τη στιγμή όμως που κατέληξε στα πρόσωπα, τους ρόλους και τον σχηματισμό, ήρθαν πολύ καλύτερες μέρες για τους «κόκκινους διαβόλους».

Η ήττα 3-2 στο 90' από την Άρσεναλ είναι η μοναδική της Γιουνάιτεντ μετά την διακοπή, σε σύνολο 15 αγώνων όπου μετράει ακόμη 12 νίκες και δύο ισοπαλίες. Προχωράει στα Κύπελλα (EFL, FA) και αναρριχήθηκε στην 3η θέση της Premier League. Έρικσεν, Μαρσιάλ, Μαρτίνες, ΜακΤόμινεϊ, Σάμπιτσερ και Φαν ντε Μπεκ είναι εκτός μάχης για διάφορους λόγους. Αμφίβολος ο Άντονι.

Σπουδαία ματς στη Βαρκελώνη και προβάδισμα στο ζευγάρι για την Μπαρτσελόνα, όμως η Γιουνάιτεντ δεν είναι χαμένη από χέρι. Κάθε άλλο. Παιχνίδι με καλό ρυθμό και φάσεις περιμένουμε στο «Camp Nou», ικανές αμφότερες να σκοράρουν.

Το συνδυαστικό στοίχημα Over 2,5 γκολ & να σκοράρει ο Λεβαντόφσκι & Μάντσεστερ Γ. Over 3,5 κόρνερ σε απόδοση 3.95 στο Bet Builder της Stoiximan.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είναι και η κόντρα της Λεβερκούζεν με τη Μονακό. H αστάθεια στην απόδοση είναι ένα χαρακτηριστικό της γερμανικής ομάδας τη φετινή σεζόν. Ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο από παιχνίδι σε παιχνίδι, ικανή από τη μέση και μπροστά, ευάλωτη στα μετόπισθεν.

Με ρεκόρ 8Ν-3Ι-9Η και γκολ 33-32, η Λεβερκούζεν είναι 8η στη Bundesliga και δύσκολα θα προλάβει ακόμη και την 6η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο (Conference League).

Λίγο οι τραυματισμοί, λίγο η λογική του υπερβολικού ρίσκου που τη διέπει, έχουν διαμορφώσει μια αγωνιστική εικόνα αβεβαιότητας για την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο. Που πήρε πάντως ψυχολογία από το σημαντικό «διπλό» στην έδρα της Χόφενχαϊμ. Αράνγκις και Λούνεβ είναι νοκ άουτ, αμφίβολος ο Σχικ. 

Μοναδικό μελανό σημείο της Μονακό μετά την διακοπή, ο αποκλεισμός στο Κύπελλο Γαλλίας από τη Ροντέ. Κατά τα άλλα τρέχει ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων στη Ligue 1, με απολογισμό δύο ισοπαλίες και έξι νίκες.

Με πιο πρόσφατη το θριαμβευτικό 3-1 επί της Παρί Σεν Ζερμέν! Αποτέλεσμα που έφερε τους Μονεγάσκους στην 3η θέση με 47 βαθμούς και στο -7 από την κορυφή. Το ταλέντο περισσεύει στην ομάδα του Κλεμέντ, που είναι γρήγορη, επιθετική αλλά και αφελής στα μετόπισθεν πολλές φορές. Σαρ και Βάντερσον αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις και είναι αμφίβολοι για το ματς στη «Bay Arena».

Με την ταμπέλα του φαβορί μπαίνει στο ματς η Λεβερκούζεν, όμως οι αποδόσεις αδικούν τη Μονακό που είναι αθλητική και βολεύεται σε up tempo καταστάσεις παιχνιδιού.

Το συνδυαστικό στοίχημα Χ2 & Goal/Goal & Over 8,5 κόρνερ στο ματς σε απόδοση 4.20 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.