Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Επιστρέφουν οι άνδρες του Καρπενήσι Futsal-Τίμησαν την μνήμη του Άλκη

Η ομάδα ανδρών του Καρπενήσι Futsal έδωσε φιλικό ματς την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και ώρα 6, αντιμετωπίζοντας τη Γ΄ ΓΕΛ Καρπενησίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου.

Το φιλικό έγινε με πρωτοβουλία του υπευθύνου επικοινωνίας του συλλόγου Παναγιώτη Καραγιάννη και τα έσοδα θα διατεθούν στη δομή του εκλιπόντος φίλαθλου του Άρη Άλκη Καμπανού και στους μαθητές για την 5ημερη τους εκδρομή.

Το Καρπενήσι Futsal που αγωνίστηκε μετά από 11 μήνες με την παρουσία του φαίνεται πως θα επιστρέψει τη νέα χρονιά με τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής σάλας παράλληλα με τη συμμετοχή των γυναικών στην Α΄ Εθνική. Ντεμπούτο έκανε ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος, που θα ενταχτεί στους Καρπενησιώτες.

Από την ομάδα έχουν αποχωρήσει μόνο οι: Χρήστος Λέρης και Γιάννης Τσούκας που συμμετέχουν στη Futsal League με τον ΠΑΣ Λαμία.

Τον Δήμο Καρπενησίου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού Γιάννης Σβερώνης. Για την ιστορία το Καρπενήσι κέρδισε με 13-3 (Ημίχρονο 6-2)

 

Σκόρερ: Λέρης 3, Ζαχαράκης, Γενιτσαρόπουλος Χ., Μπουμπουρής Πλεξίδας 2, Καραγιάννης, Γενιτσαρόπουλος Α. 2, Τσούκας 2-Κοκοτίνης, Σταμούλης 2

 

Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Γιώργος Μαντέκας): Καλύβας, Τσούκας, Αθανασόπουλος, Πλεξίδας, Λέρης, Πιστιόλης, Γυφτομήτρος, Καραγιάννης, Γενιτσαρόπουλος Α., Γενιτσαρόπουλος Χ., Μπουμπουρής, Ζαχαράκης, Φακίτσας

 

ΓΕΛ Καρπενησιου (Κώστας Κελεσίδης): Τσακνιάς, Χρυσικός, Κοκοτίνης, Σταμούλης, Σερπάνος, Σουλιώτης, Ανδρεάκης

 

Διαιτητής: Γιώργος Δροσίνης

Κριτής: Αργυρώ Σταθοπούλου

 






























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος